Bu kavşakta risk yokmuş!

Bu kavşakta risk yokmuş!

Çayırova Erişler'de Uğur Mumcu ile Yunus Emre Caddeleri’nin kesiştiği kavşakta maddi hasarlı kazalar sürüyor. Belediye sokağın ekibinden Yeliz Koç üzerine gitti. "Risk yok" dendi. İronik vakaya göre; "otomobil durakları"nda da "otobüs işgali" sürüyor

210-001.jpg

Çayırova Özgürlük Mahallesi, Erişler Mevkii’nde Uğur Mumcu ile Yunus Emre Caddeleri’nin kesiştiği kavşakta maddi hasarlı kazalar sürüyor. Belediye sokağın ekibinden Yeliz Koç belediyeye endirek bildirdi: Işık isteriz

 

207-003.jpg
 Belediyeden, “Bizim yetkimizde değil. Bakanlık bakıyor” denince ilgili birimleri arayan Yeliz Koç, “Risk yok” yanıtını alınca peşini bıraktı. Yol ağzındaki ironik ifadeyle “araç durağındaki otobüs işgaline” de idareciler sessiz

 

 

KAZA HEP GELİYOR

FELAKET GELECEM DİYOR 

212.jpg

 

Çayırova’nın Özgürlük Mahallesi sınırları içindeki Erişler Mevkii’nde can yakıcı bir kaza kapıda, geldi geliyor ancak ulaşılabilen yetkililer kayıtsız.

 

BAŞKAN ÇİFTÇİ'NİN ERİŞLER'DE 

YÜZÜNÜ GÖREN CENNETLİK!

 

Çayırova Belediyesi’nin Şevki Demirci başkanlığındaki geçen döneminde Şelale Park çalışması ile semt sakinlerinin biraz olsun yüzünü güldürdüğü, "Aaaa Çayırova'da belediye varmış. Erişlen derler bir yerlerin varlığında da haberdarmış üstelik" dediği Erişler’de, yerel seçimin üzerinden üç seneyi aşkın süre geçmesine karşın henüz belediye başkanı Bünyamin Çiftçi’nin yüzünü muhitte gören de olmadı.

 

 

YOKUŞUN SONUNDA DUR LEVHASI VAR

 

Yunus Emre Caddesi’nde yokuşun sonunda konulan “Dur” levhası, yokuş aşağı inen araçların karşı yöne geçmeden önce durup sağına soluna bakması için ancak gözlemler itibariyle onları “Dur” tabelası da durduramıyor.”

 

İRONİ: “ARAÇ DURAĞI”NI

OTOBÜSLER İŞGAL EDİYOR!

 

erisler-2.jpg

 

 

Yol ağzındaki ironik ifadeyle “araç durağındaki otobüs işgaline” de biri büyük iki belediyesiyle, Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü... seçilmişi atanmışı ile idareciler seyirci. Bugüne kadar polise, şayet devreye Tuzla ve Gebze girmezse ulaşılabilen durumlarda da ne cezai anlamda, ne uyarı anlamında hiçbir önleme rastlanamadı.

 

erisler-1.jpg

 

**

Bize talep gelirse

yetkililere aktarırız

 

tamer-kaya-1.jpg

 

Çayırova, Özgürlük Mahallesi Muhtarı Tamer Kaya anılan bölgeye dair kendisine, Erişler muhiti sakinlerinden herhangi bir talep gelmediğini söyledi. İlçede benzer konumda çok yer olduğunu kaydeden Kaya, “Muhtarlığımıza başvurulması halinde kamu kurumları ile halk arasında köprü olma görevini yerine getirir, sorunu yetkililere aktarırız” dedi.

 

 

**

 

İKİ ÇOCUK ANNESİ

 

 

“Sokağın kalbi”nin

kalbi küt küt atıyor

 yeliz-koc.jpg

 

Çayırova Özgürlük Mahallesi, Erişler Mevkii’nde Uğur Mumcu ile Yunus Emre Caddeleri’nin kesiştiği kavşakta maddi hasarlı kazalar sürüyor. Belediye sokağın kalbi ekibinden iki erkek çocuk annesi Yeliz Koç belediyeye endirek bildirdi: Işık isteriz. Belediyeden, “Bizim yetkimizde değil. Bakanlık bakıyor” denince ilgili birimleri arayan Yeliz Koç, “Risk yok” yanıtını alınca peşini bıraktı.

 

201-007.jpg

202-010.jpg203-008.jpg204-008.jpg

205-009.jpg211-002.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.