“Bu, ilk başta hocamızın başarısıdır”

“Bu, ilk başta hocamızın başarısıdır”

Gebzespor’un sağ beki Kerem Az, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yakalanan başarıda aslan payını Teknik Direktör Ümit Metin Yıldız’a veren Kerem, Gebzespor gibi büyük bir camiada daha önce futbol oynamadığını söyledi.

Başarılı gidişat hakkında düşüncelerini dile getiren Kerem Az, “Bu, ilk başta hocamızın başarısıdır. Antrenmanlarda bizden ne istiyorsa, biz de maçlarda onu vermeye çalışıyoruz. Kariyer olarak çok üst düzey bir takım olmasak da, herkes verebileceğinin maksimumunu veriyor. Bu da takımımızın saha içinde rakiplere karşı üstünlük kurmasına yol açıyor. En küçüğünden en büyüğüne kadar, birbirine saygı ve sevgi duyan bir takımımız var. Son oynadığımız İnegöl Kafkasspor maçında önemli eksiklerimiz var gibi gözükse de, forma giyen tüm arkadaşlarımız, bunun üstesinden gelerek çok iyi performans gösterdiler”dedi.

RESUL BAŞKAN’IN FELSEFESİ…

6 puanlık fark için konuşan Kerem Az, “Taraftarımızın etkisi, takım arkadaşlarımın özverisi, arkadaşlık ortamı ve hocanın bize iyi niyetle yaklaşmasından kaynaklandı. Yaklaşık 10 senedir profesyonel futbolcu olarak forma terletiyorum. Amatördeki ikinci senem. Gerçekten profesyonel gibi yaşıyor, profesyonel gibi oynuyoruz. Futbolseverler iddia ediyorum, 2.Lig maçlarında dahi bizim maçtaki gibi keyif alamazlar. Gebzespor, hem taraftarıyla, hem de yönetimiyle rahatlıkla 1.Lig’i kaldırabilecek potansiyele sahip. Ben Ümraniyespor’da forma giydim. Resul Başkan’ın felsefe edindiği şeylerin bir benzerini Ümraniyespor’da gördüm. Akabinde 3.Lig, 2.Lig ve 1.Lig şampiyonlukları yaşadık. Resul Başkan’ın felsefesi doğrultusunda yavaş yavaş hedefe tırmanacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

İŞİMİ EN İYİ SEVİYEDE YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Takımda mevkisi orjinal sağ bek olan başka bir oyuncu olmamasına rağmen, performansını her geçen yükselten Kerem Az, bununla ilgili ise, “Ben buraya gelirken başkanımız ve yönetimimize, ‘transfer yapabilirsiniz, ben her şeye açık biriyim. Çünkü işimi yapıyorum. İşimi de en iyi seviyede yapacağım. Transfer yapılsa da, formayı verecek olan hocamızdır’ demiştim. Performansımdan memnunlar, sağ olsunlar. Ben de elimden geldiğince performansımı her maçta üst seviyeye çıkarmaya çalışıyorum. Son maçlarda da bunu başardığıma inanıyorum. Allah’a şükürler olsun bunun de meyvesini aldık” dedi.

PİMİ ÇEKECEĞİZ

Şampiyonluk yarışının 5 maç sonunda şekilleneceğini söyleyen Kerem Az, “Liderlik bizim üzerimizde hiç baskı yaratmıyor. Çok rahatız. Her maça final havasında çıkıyoruz. Maç maç düşünüyor olmak, bizi başarıya götürüyor. İkinci yarıda fikstür avantajına sahip olan taraf biziz. İlk 4 maçın 3’ü içeride. 4.maçtan sonra Altınova deplasmanına gideceğiz. Bu maçtan sonra da Altınova, İnegöl Kafkasspor ile oynayacak. 5 hafta sonunda grupta şampiyonluğun renginin şekilleneceğini düşünüyorum. Ön görüm ve inancım bu 5 haftalık periyot sonunda pimi çekeceğiz. Rakiplerimize havlu attıracağız” ifadelerini kullandı.

GEBZESPOR BAMBAŞKAYMIŞ

Gebzespor taraftarının kendilerini çok iyi motive ettiğine vurgu yapan Kerem Az, mor beyazlı taraftarlara şampiyonluk sözü vererek, “Ben daha önce profesyonel liglerde şampiyonluk yaşamama rağmen, Gebzespor gibi böylesine büyük bir camia ve büyük bir taraftarın önünde oynamadım. Bunu duyuyordum ama yaşamak bambaşka bir şeymiş. Taraftarımızın takımımızın üzerindeki etkisi çok büyük. Sahaya çıktığımızda bizi aşırı derecede motive ediyorlar. Taraftarın önünde oynamayı, savunma oyuncusu olarak mücadele etmeyi seven bir futbolcuyum. Desteklerini bizden esirgemesinler. Hem arkadaşlarıma, hem de hocama çok güveniyorum. Allah’ın izniyle şampiyon olacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.