“Bu ihaleyi iptal et başkan!”

“Bu ihaleyi iptal et başkan!”

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak, Çayırova Belediyesi’nin yapacağı çikolata ihalesinin iptal edilerek deprem bölgesine yardım edilmesini istedi.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak yaptığı açıklamada, “Kıymetli Çayırovalılar;
Ülkemiz 6 Şubat 2023 Tarihinde on bir (11) ilimizde korkunç deprem felaketiyle karşı karşıya kaldı. 50 000 binden fazla insanımızı kaybettik. 200 binden fazla yaralımız var. Hala cenazelerine ulaşamadığımız insanlarımız var. Tüm ülkemiz taziye evi, yas evi olmuş, deprem bölgesinde yaşamını yitiren her vatandaşımız Türkiye’de her evin cenazesi olmuşken, iktidarı, muhalefeti ile herkes insanımızın yaralarını sarmaya çalışırken, daha bir hafta öne Devletimizin İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu Bey deprem bölgesi için acil, gıda, temizlik, barınma, hatta terlik v.b.  İhtiyaçları tüm ulusumuza kameralar önünde çağrıda bulunmuşken, siz Çayırova belediye başkanı sayın Bünyamin Çiftçi reklamınızı yapabilmek için çikolata ihalesine çıkıyorsunuz. 

“REKLAM DERDİNDE MİSİNİZ?”
On milyonu aşan bir bedelle reklam derdinde misiniz? Türkiye yas evi sayın başkan! On bir ilde yaşamını kaybedenler bu ülkenin her evinin cenazesi haline gelmiştir. Sizin de böyle düşüneceğinize inanıyoruz. Yani yas evine Çikolata gönderilmez. Yani bu bayram Türk Milleti için karalı bayramdır, yastır anlayabilirseniz? Saygılı olun bu aziz millete… Deprem bölgesi için halktan ikinci el dahil yardım toplayan siz değil miydiniz? SMS atıp 50TL, 100TL nakdi yardım kabul eden siz değil misiniz? Çayırovalıların sizden böyle bir talebi ve beklentisi yok iken, deprem bölgesindeki insanımız çadırlarda yaşama tutunmaya çalışırken, hatta daha dün akşam çadırlarda çıkan yangında, deprem den sağ çıkanları bile korumakta zorlanırken, siz bu çikolata ihalesini yaparak kimin ağzını tatlandırmayı hedefliyorsunuz? 

“ÇİKOLATALARINIZDAN MAHRUM KALALIM”
Velhasıl kelam tüm Çayırovalı hemşerilerimiz gibi bizimde talebimiz ve kararımız çikolata ihalesi iptal edilmelidir. Varsın biz Çayırovalılar sizin reklam kokan, önceliği ve önemi olmayan çikolatalarınızdan mahrum kalalım. Çayırova belediyesinin varsa böyle kaynağı, İçişleri bakanımız sayın Süleyman Soylu’nun çağrısına uyarak ihtiyaç listesindeki ürünler temin edilerek deprem bölgesinde yaşayan kardeşlerimize gönderilmesidir” dedi.
Haber: Hanifi SURUN
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.