"Bu hareket Sadi Tekelioğlu ile örtüşmedi!"

"Bu hareket Sadi Tekelioğlu ile örtüşmedi!"

Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak, gündeme dair soruları yanıtladı.

Genç başkan Sadi Tekekioğlu’nun ayrılış şeklinin deneyimli teknik adamla örtüşmediğini belirtti. Çardak ayrıca kamuoyunda bilinçli olarak üzerlerine baskı uygulanmaya çalışıldığını da ifade edildi.
KİMSENİN BİR HABERİ YOK
Gündemde hayli yer edinen Sadi Tekelioğlu konusuna değinen Gölcükspor Kulübü Başkanı Hüseyin Çardak şu şekilde konuştu: Cuma günü hocamızla beraber akşam saat 10’a kadar beraberdik. Kulüpten ayrıldıktan sonra eve gittim. Takım kamptaydı. Sabah 10.30 gibi arandım ve Sadi hocanın tesislerden ayrıldığını öğrendim. Apar topar kulübe geldim. Bilgi almak istedim. Hiç kimsenin konu ile ilgili bir haberi yoktu.
DEĞİŞİK BİR OLAY
Kendisini arkadaşlarımız aradı ama telefonu kapalıydı. Yardımcı antrenörleri çağırdım. Nedenini sordum, onlar da net bir şey söylemediler. Sözler verilmiş diyorlar. “Ne söz verilmiş, ne yapılmamış” dedim, yine sessiz kalındı.Sadi Tekelioğlu resmi olarak bir istifa dilekçesi vermeden kulüpten ayrıldı. Değişik bir olayla karşı karşıyayız.
MADDİYATLA HİÇ BİR İLGİSİ YOK
Sağda solda, ekonomik nedenlerden dolayı böyle bir olay olduğusöyleniyor. Sadi hoca ile yapılan sözleşme nettir. Her hangi bir tazminat durumu söz konusu değildir. Bugüne kadar olan maaşları da ödenmiştir.Şu da var. Gölcükspor’un geçmişten gelen sıkıntıları var zaten. Kimse Gölcükspor’un ekonomisinin iyi olduğunu söyleyemez, ben de desem yalan söylemiş olurum
BİLİNÇLİ YAPILIYOR
Kimi basın mensubu arkadaşlarımız yazıp çiziyor. Bu kulüp daha önce de güllük gülistanlık bir kulüp değildi ki. Bu basın mensubu arkadaşlarımız geçen sezon, ondan önceki sezon yok muydu? Kulübü bu duruma biz mi getirdik! Bizim dönemimiz şeffaftır. İsteyen istediğini sorabilir. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımbuna açığız. 3 aydır gündemden düşmüyoruz. Bunlar bilinçli yapılıyor. 35 yıllık kulüpte hiç görülmeyen kamuoyu baskısı bize yapılıyor! Bizim de eksiklerimiz olabilir, kimse dört dörtlük değil. Ama muhalefetlik Gölcükspor’a fayda getirmez.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.