“Bu harami düzenini göndereceğiz”

“Bu harami düzenini göndereceğiz”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Darıca’da geniş bir kalabalığa yaptığı konuşmada, “Bu harami düzeni helal oylarımızla, sandıkla demokrasiyle göndereceğiz” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Kocaeli programının ilk durağında Çayırova’dan geçti. Akşener’e ziyaretinde İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan ve Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır ile İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve İYİ Partili ilçe başkanları, yöneticiler de eşlik etti. Çayırova’da Akşener’i karşılayanlar arasında ise İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı İlhami Bayrak ve yönetiminin yanı sıra CHP Çayırova İlçe Başkanı Cihan Soyluçiçek, Gelecek Partisi Çayırova İlçe Başkanı İbrahim Fazlıoğlu da yer aldı. Fatih Caddesi’nin tünel mevkiinden girişinde beş altı esnafa konuk olup sorun ve beklentilerini dinleyen Akşener ardından seçim otobüsü içinden cadde boyunca esnafı selamlayıp Darıca’ya hareket etti.

“DERTLERİNİZİN KONUŞULDUĞU BİR ORTAM”

Darıca’da İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı Güven Altay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, siyasi partinin ilçe başkanları, İYİ Partili heyet ve çok sayıda Darıcalı tarafından karşılanan Akşener, Çınaraltı Meydanı’nda bir konuşma gerçekleştirdi. Akşener, burada yaptığı konuşmada, “Bu gezileri, hakkı yenenlerin sesinin duyurmak için yapıyoruz. İstedik ki sizin dertlerinizin konuşulduğu bir ortam olsun.  Farkındaysanız, Türkiye’de oculuk buculuk gidiyor, sizin dertleriniz ufak ufak da olsa konuşulmaya başlandı. Esnaf dükkânlarında müşteri velinimettir ama seçmenine terörist diyen siyasetçi var bu ülkede. Seçmenine nankör diyen siyasetçi var bu ülkede. Çiftçinin derdine hangi çareyi ürettin. Çiftçinin gübresini ücretsiz ver atsın dedim. Çiçek yağını ülkeye getiremediniz, panik oldunuz. Türkiye’nin üretim olarak kendi kendine yetme olayını bitirdiniz. Çiftçinin gübresini ücretsiz ver atsın dedik, hayır dediler. Telekom’un 24 milyar liralık hakkını hukukunu Hariri’nin cebine koydular, çiftçi gübre atamadı.

“HAKLARINI YİYENLERDEN HESAP SORUYORUZ”

5 maaş alan danışmanlar var sarayda, senin oğlun 4 yıllık üniversiteyi bitirip ne iş olsa yaparım diyor. Çünkü istihdama yönelik bir şey yapmıyorlar. El ele vereceğiz, benim buraya geldiğim gibi ağalar gelip, karşınızda hazır ola geçecekler. Seçmen velinimettir ağalar. El ele vereceğiz, birlikte bu harami düzeni helal oylarımızla, sandıkla demokrasiyle göndereceğiz. Biz kimseyi yuhlamıyoruz, biz kararlı bir şekilde bu harami düzeni el ele yıkıyoruz. Ondan sonra da haksızlığa uğrayan gençlerin, haklarını yiyenlerden de hesap soruyoruz. Ben memleketimdeyim, şehrimdeyim. Hemşerilerimle beraberim, iyi ki burada doğmuşum” dedi. Akşener daha sonra Çınaraltı meydanında bulunan esnafları da gezerek, Kocaeli turuna devam etmek üzere Körfez’e geçti.

Haber: Hanifi SURUN

 

meral-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.