Bu Hafta Halka Arz Var mı? 29 Nisan - 03 Mayıs 2024 Halka Arz Takvimi Açıklandı!

Bu Hafta Halka Arz Var mı? 29 Nisan - 03 Mayıs 2024 Halka Arz Takvimi Açıklandı!

Yatırımcılar dikkat! Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? 29 Nisan - 03 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek halka arzlar, yatırımcıların yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Koton Mağazacılık ve Lila Kağıt gibi büyük firmaların halka arz bilgileri, talep toplama tarihleri ve arz detayları bu hafta yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor. İşte, 29 Nisan - 03 Mayıs haftasında gerçekleşecek halka arzlar ve merak edilen tüm detaylar!

Bu hafta yatırımcıların dikkatle takip ettiği halka arz gündeminde, Koton Mağazacılık ve Lila Kağıt öne çıkıyor. Her iki şirketin halka arz detayları, talep toplama tarihleri ve halka arz büyüklükleri yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle araştırılıyor. İşte 29 Nisan - 3 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek olan halka arz takvimi ve ayrıntılar!

Halka Arz Takvimi ve Şirket Detayları:
29 Nisan'dan itibaren başlayacak olan halka arz haftasında, Koton Mağazacılık ve Lila Kağıt yatırımcıların karşısına çıkıyor. 30 Nisan, 2 ve 3 Mayıs tarihlerinde talep toplanacak bu şirketler, 1 Mayıs resmi tatilinden dolayı ara vererek yatırımcılar için fırsatlar sunacak.

Koton Mağazacılık Halka Arz Detayları:
Koton Mağazacılık, toplamda 136.600.000 lotu 30,50 TL fiyatla halka arz edecek. Şirket, %30 iskonto ile yatırımcılara cazip bir giriş imkanı sunarken, bireysel yatırımcılar için eşit dağıtım yöntemi benimsenmiş. Borsa kodu KOTON olan şirketin halka arzı sonrası fiili dolaşım oranı %16,46 olarak belirlenmiş. Halka arz büyüklüğü ise 4,16 milyar TL.

Lila Kağıt Halka Arz Detayları:
Lila Kağıt, 120.000.000 lotu 37,39 TL'den halka arz edecek. Bu şirket de %30 iskonto oranı ile yatırımcılara sunuluyor. Borsa kodu LILAK olan Lila Kağıt'ın fiili dolaşım oranı %20,33 olup, eşit dağıtım yöntemi uygulanacak. Şirketin halka arz büyüklüğü ise 4,48 milyar TL olarak açıklandı.

Kaynak:Abbas Çakar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.