Bu gurur ‘Bilge Okulları’nın!

Bu gurur ‘Bilge Okulları’nın!

1997 yılından bu yana çeyrek asırdır eğitim sektöründe hizmet veren Marmara Bilge Okulları eğitim ve öğretimdeki yükselen değeri ve elde ettiği büyük başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Marmara Bilge Ortaokulu’nda eğitim gören Irmak Tavşancı 2022 LGS sınavında tam puan yaparak Türkiye ve Kocaeli 1.si oldu.  Başarılı eğitim kurumunun bir diğer öğrencisi Zeynep Saykal’da 90 soruda 89 soruyu doğru cevaplayarak Türkiye derecesi yaptı. MBO Kurucusu İsmail Kurt, öğrencileri ve onları yetiştiren ailelerini başarılarından dolayı tebrik ederken,  “Marmara Bilge Okulları, bu sene de sınavı başarıyla tamamladı. Geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da Marmara Bilge Ortaokulundan mezun olan öğrencilerin Marmara Bilge Anadolu Lisesi’ne ve Türkiye’nin en seçkin liselerine yerleşeceklerinden şüphem yok. Ayrıca bu sene yüzde 1, yüzde 2 ve yüzde 3’lük dilimde yer alan öğrenci sayımızın geçen seneye göre yükselmesi bizi daha da mutlu etti” dedi.

“TED İLE AKREDİTASYON VE DANIŞMANLIK SÜRECİMİZ BAŞLATILDI”

Bilge Okullarının en önemli hedeflerinden birinin 21.Yüzyıl becerilerinin getirdiği eğitim şartlarını özümseyerek, öğrencilerinin akademik başarılarını potansiyelleri doğrultusunda en üst düzeye taşımak olduğunun altını çizen Kurt, “Nitekim geçmiş başarılarımız, gelecek başarılarımıza yol göstererek ışık tutmaktadır. Bu kapsamda 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılında, eğitim modelimizle bugünü değil geleceği şekillendirmeyi amaçlayan, ortak vizyon ve misyonumuzla buluştuğumuz TED (Türk Eğitim Derneği) ile Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında sürecimiz başlatılmıştır. Köklü bir eğitim geçmişimizin yanı sıra hedefimiz eğitim kalitemizi daha nicelikli ve nitelikli hale getirerek daha çok öğrenciye eğitim öğretim fırsatını ulaştırmaktır. Amacımıza yönelik yeni başarı hikâyelerimizin yazılmasına destek sağlamak adına TED Akreditasyon ve Danışmanlık kapsamında iş birliğimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.