Bu Gurur Ayşegül Gülenç’in

Bu Gurur Ayşegül Gülenç’in

Dilovası Belediyespor ve milli takım sporcularından Ayşegül Gülenç, İpek yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak ülkemizin ve Dilovası’nın gururu oldu.

BALKAN ŞAMPİYONU OLDU
İpek yolu 4. Balkan Açık Wushu Kung Fu Şampiyonası Ankara Anadolu Termal Otel’de gerçekleşti. Balkan Şampiyonası’na yurt dışından 18 ülke katılırken toplamda 1100 sporcu şampiyonada yarıştı. Yarışmada Dilovası Belediyespor ve milli takım sporcularından Furkan Yıldız 90 kiloda yarışarak Balkan üçüncüsü olurken bronz madalya kazanırken, yine 48 kiloda yarışan Ayşegül Gülenç ise Balkan birincisi olarak altın madalya kazanarak Balkan Şampiyonu oldu. 
BAŞKAN ŞAYİR’E ZİYARET
Balkan Şampiyonası’ndan gururla dönen Dilovası Belediyespor Wushu Kung Fu Antrenörü Hasan Yıldız ve sporcuları Ayşegül Gülenç ve Furkan Yıldız, ayağının tozuyla Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’i ziyaret ettiler. Başarılı sporcuları makamında ağırlayan Başkan Şayir, “Hasan Yıldız ve genç kardeşlerimizi başarılarından dolayı kutluyorum. Dilovası’nın böyle güzel haberlere ihtiyacı var. İlçemizde imkanlar verildikçe çok güzel başarılara imza atacak gençlerimiz var. Biz bunu çok iyi biliyoruz. Sizler onlara örnek oldunuz. Aldığınız başarıların onlara örnek olmasını diliyorum. Biz her zaman gençlerimizin yanındayız, onlara güveniyoruz. Yeter ki gençlerimiz kendilerine güvensin, başarabiliriz desinler” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.