BU BİR DEVRİMDİR

BU BİR DEVRİMDİR

14 Gebze amatör kulübü tek kuruş harcamadan müthiş bir tesise sahip olacak. Kulüplere ait odalardan A’dan Z’ye her şey olacak.   Kocaeli...

14 Gebze amatör kulübü tek kuruş harcamadan müthiş bir tesise sahip olacak. Kulüplere ait odalardan A’dan Z’ye her şey olacak.

 

 

 Kocaeli Amatör futbolu Murat Aydın’la devrim yaşadı. 2007 yılında yapılan KASKF seçimlerini kazanan Aydın, 6 yıllık görev süresi içinde yaptığı önemli işler ve girişimlerle Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin dikkatini çekerek güvenini kazandı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu özellikle amatör futbolun yanında olarak bölgenin bu anlamda takdirini kazandı

 

HELAL OLSUN

Kocaeli Amatör futbolu KASKF Başkanı Murat Aydın’la adeta bir devrim yaşadı. 2007 yılından bu yana çok sayıda tesisler ve amatör kulüplerin yükünü hafifleten bir çok hamleler gerçekleşti. Amatör futbola en büyük desteği ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi verdi.

 

AYDIN MÜJDEYİ VERDİ

 

Metin Oktay stadının yanında 15 amatör futbol kulübüne ait yapılan tesisler kulüplere ilaç gibi gelecek. Gebze’ye bağlı amatör kulüplerin kullanabileceği tesis odalarında Bilgisayardan, masaya, faks makinesinden, klimaya kadar her şey olacak. Üstelik kulüpler su ve elektrik faturası ödemeyecek. Tüm bunları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi karşılayacak. Amatör kulüplerimiz en geç 15 Aralık’ta yeni tesislerine kavuşacak.

 

GEBZE’YE BİR STAT DAHA YAPACAĞIZ

 

Gebze’nin sorunlarını bildiklerini belirten Aydın, yüzlerce gencimiz bir statta idman yapmayacak. Bu sorunu da çözeceğiz. Gebze çevresine bir futbol sahası daha yapacağız. Kulüplerimiz biraz daha sabretmeli. Bu sıkıntıyı çözme noktasında Büyükşehir Belediyemizle sürekli istişareler yapıyoruz. En kısa sürede bu konuda net adımlar atacağız” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.