Bravo gençler!

Bravo gençler!

  **18 ülkenin katılımıyla yapılan İstanbul Open Karate Turnuvası’nda Eray Şamdan ve Kevser Demirtürk zirvede yer aldı. Adnan Şamdan’ın...

 

 

**18 ülkenin katılımıyla yapılan İstanbul Open Karate Turnuvası’nda Eray Şamdan ve Kevser Demirtürk zirvede yer aldı. Adnan Şamdan’ın öğrencileri, Eray Şamdan Altın, Kevser Demirtürk de gümüş madalya kazanmayı başardı. 

 

Bu yıl sekizincisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Open Karate Turnuvası’nda mücadele eden Gebzeli sporcularımız Eray Şamdan ve Kevser Demirtürk, ülkemize 1 Altın, 1 Gümüş madalya kazandırdı. 8. Uluslar arası İstanbul Open Karate Turnuvası 6-8 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirildi. Turnuvada Gebze Şamdan Spor Kulübü’nün yıldızları Eray Şamdan ve Kevser Demirtürk, Milli formayla ülkemizi temsil etti. İki sporcumuz da başarılı maçlar çıkardı. Eray Şamdan Altın madalya kazanırken, Kevser Demirtürk ise gümüş madalya da kaldı.

ERAY ALTIN, KEVSER GÜMÜŞ

Bu yıl 18 ülkenin katılımıyla yapılan İstanbul Open’da Milli Sporcumuz Eray Şamdan Genç Erkekler 55 kilogramda mücadele etti. İlk turda Rus rakibini 10-0 gibi farklı skorla mağlup eden Eray Şamdan,  ikinci turda Ekvatorlu rakibini 5-0 yenmeyi başardı. Üçüncü turda Azeri sporcu ile eşleşen Şamdan, bu turu da 3-0 geçerek adını finale yazdırdı. Finalde ise başarımlı sporcumuz kendini zorlamadı ve 1-0 kazanarak Altın madalyaya uzandı. Bir diğer sporcumuz Kevser Demirtürk ise yine Ümit bayanlar 54 kilogramda Milli takım adına mücadele ettiği turnuvada ilk üç turu rahat bir şekilde geçmeyi başardı. Finalde Yunanlı rakibiyle karşılaşan Demirtürk iyi mücadele etmesine rağmen rakibine yenildi ve gümüş madalya da kaldı. (Ömür Kavran)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.