Bozulan, aşınan yollara müdahale

Bozulan, aşınan yollara müdahale

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşımın daha konforlu ve güvenli şekilde yürümesi için çalışmalarına devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ihtiyaç duyulan noktalarda modern projeler hayata geçirilirken bozulan yolların yenilenmesini de ihmal etmiyor. Yollarda oluşmuş bozulmuşmuş kısım iş makinesi ile kazınıyor, ardından belirlenen kısımda asfalt serimi yapılıyor.

İzmit Hasan Gemici Spor Salonu önü ve Alikahya Sultan Murat Caddesi’nde asfalt yama çalışması yapan ekipler, kent genelinde yolların konforlu ve güvenli olması için çalışıyor.  Hava şartlarının elverişli olması sebebiyle çalışmalarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri,  bozulan yollarda araçlar açısından bir olumsuzluk yaşanmaması, araçların bozuk yerlerden geçişlerde bir zarar görmemesi için yolları daha güvenli ve konforlu hale getiriyor. Kent genelinde yapılan asfalt yama çalışmalarında kullanılan asfaltlar Büyükşehir Belediyesi Solaklar Asfalt Şantiyesinde üretilerek temin ediliyor.

2-895.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.