Böyle Yönetici Dostlar Başına

Böyle Yönetici Dostlar Başına

  Sosyal sorumluluk adı altında genç değerlere kucak açan iş adamlarını spor camiasında görmek futbolun kalitesini ve heyecanını arttırıyor. Bu...

 

 

Sosyal sorumluluk adı altında genç değerlere kucak açan iş adamlarını spor camiasında görmek futbolun kalitesini ve heyecanını arttırıyor. 

Bu doğrultuda bölgemizin duyarlı ve saygın iş adamı Hicabi Durmuş Tayfunspor’a destek elini uzatarak genç futbolculara malzeme yardımı yaptı.

Gebze Bölgesinin en köklü kulüplerinden biri olan Tayfunspor faaliyetlerini zor koşullarda sürdürüyordu. Fatih Yıldız idaresinde 100’ü aşkın genç futbolcu adayının eğitim gördüğü kulüpte kış ayına girilirken malzeme sıkıntısı vardı. Dur yapının sahibi ve Gebze bölgesinin saygın iş adamlarından olan Hicabi Durmuş, gençlere kucak açarak Tayfunspor’a malzeme yardımı yaptı. Bu davranışıyla Gebze spor kamuoyundan taktir toplayan Durmuş şu açıklamayı yaptı “ Genç değerlerimiz bizim geleceğimizdir. Bu doğrultuda onların yanında olmak, sıkıntılarına ortak olmak bizim önemli görevlerimizdendir. Gebze futbolu ve sporunun gelişimi ve büyümesi adına üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırız. Şeffaf, samimi oluşumlara desteğimiz her zaman sürmeye devam edecektir” diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.