BÖYLE Mİ OLACAKTI?

BÖYLE Mİ OLACAKTI?

Dilovası Belediyespor’da büyük kriz!   Dilovası Belediyespor’a yazık ettiler. Futbolcular yöneticilerin sözüne inanarak sözleşme dahi...

Dilovası Belediyespor’da büyük kriz!

 

 

 

Dilovası Belediyespor’a yazık ettiler. Futbolcular yöneticilerin sözüne inanarak sözleşme dahi yapmadan Dilovası Belediyespor’a imza attı. Yöneticiler aylardır ödeme yapacağız diyerek futbolcuları oyaladı. Haliyle bu kriz saha sonuçlarını da etkiledi. Önceki gün yüzde yüz ödeme yapacağız diyen yönetimin bu sözü de fos çıkınca, futbolcular isyan bayrağını açtı.

 

“Son söz hakkımızı helal etmiyoruz oldu”

 

Sezon başında Bolu’ya kampa gönderilen, 60 bin TL’lik malzeme alan Dilovası Belediyespor kadrosuna bölgenin üst düzey isimleriyle güçlendirerek gündeme oturmuştu. Fakat sezon içinde işler hiçte yolunda gitmedi. Süper Amatör lige galibiyetlerle başlayan Dilovası Belediyespor’lu futbolculara vaat edilen ödemeler bir türlü yapılmayınca kriz kaçınılmaz oldu. Neredeyse her hafta ödeme sözü verildi. Ancak verilen sözlerin tutulmamasıyla birlikte samimiyet ve inandırıcılıkta kaybolunca en büyük zararı Dilovası Belediyespor kulübü gördü. Mevcut takım futbolcuları önceki akşam idmana giderek son kez ödeme bekledi. Yöneticiler telefonlara yine çıkmadı. Futbolcular bir araya gelerek hakkımızı helal etmiyoruz” açıklamasında bulundu. Takımın büyük bölümü kafasında Dilovası Belediyespor’u bitirdi. Teknik Direktör Murat Hamit Korkmaz’ın yaşanan bu krizlere seyirci kalması da futbolcular tarafından yadırgandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.