Boşandığı eşini, yeni eşi ile birlikte vurdu

Boşandığı eşini, yeni eşi ile birlikte vurdu

Körfez’de meydana gelen olayda İstanbul’dan Körfez’e gelen bir kişi, yaklaşık 10 yıl önce boşandığı eski eşini ve eski eşinin yeni eşini tabancayla vurdu.

Körfez Güney Mahallesi Oktay Uzuner Sokak adresine meydana gelen olayda, İstanbul’dan gelen Levent Yelege isimli şahıs, iddiaya göre yaklaşık 10 yıl önce boşandığı eski eşi Esma Nur Bakan (28) ile tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından silahına sarılan Yelege, Bakan ile yeni eşi Sezer Bakan (30)’a peş peşe ateş etmeye başladı. Balkan çifti kanlar içinde kalırken eski eş ise olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.


HAYATİ TEHLİKESİ VAR
Ağır yaralanan eski eş Esma Nur Balkan ambulansla Körfez ilçesinde bulunan özel bir hastaneye, eşi Sezer Balkan ise özel bir araçla Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şüphelisi Levent Yelege, olaydan kısa bir süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Ağır yaralanan Esma Nur Balkan, özel hastanede yapılan ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.