Borusan Cat, Dijitalleşme İle İş Modelini Dönüştürüyor

Borusan Cat, Dijitalleşme İle İş Modelini Dönüştürüyor

“Çözüm Üretiriz” misyonuyla yola çıkan Borusan Cat, geleneksel iş yapış modelini dijital teknolojilerle dönüştürüyor.

Nesnelerin interneti (IoT), yapay zeka ve büyük veriden beslenerek, servis ve ekipman sağlayıcısından, “müşterinin çözüm ortağı” noktasına ulaşıyor.

GEBZE’DE TOPLANTI 
İş makinaları sektörünün ülkemizdeki lider şirketi Borusan Cat, fark yaratan teknolojik çözümlerini ve revizyon merkezini tanıtmak için Borusan Cat Gebze Revizyon Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Borusan Cat İcra Kurulu Başkanı Özgür Günaydın’ın ev sahipliği yaptığı toplantıda şirketin dijitalleşme yolculuğunda geldiği nokta, yenilikçi iş modelleri ve sektörde yeni sayfalar açan uygulamaları paylaşıldı. Toplantıda, şirket bünyesindeki 35 kişilik mühendis ve uzman kadrodan oluşan ArGe departmanı tarafından geliştiren, ‘Nesnelerin İnterneti’ (IoT) ve ‘Yapay Zekâ’ teknolojilerine dayalı uygulamaların iş sonuçlarına etkileri de paylaşıldı.
BORUSAN CAT DÜNYANIN EN BAŞARILI CATERPİLLAR TEMSİLCİLERİ ARASINDA!
İş makinalarının dünya lideri markası Caterpillar ile çalışmaya Türkiye’de 1994 yılında başlayan Borusan Cat bugün Caterpillar’ın tüm dünyadaki en iyi temsilcileri arasında kabul ediliyor ve birçok uygulaması Caterpillar’ın global temsilcilik ağında örnek alınıyor. Borusan Cat 1997’de Azerbaycan ve Gürcistan’da, 1999’da Kazakistan’da, 2003’te Kırgızistan’da, 2015’te ise Uzak Doğu Rusya’da Caterpillar temsilciliği faaliyetlerine başladı. Uzak Doğu Rusya’da 2015 yılında satın alınan şirketlerden Amur Machinery 1996, Sakhalin Machinery 2002 ve Tekhnika Dalniy Vostok 2008’den beri faaliyette bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.