‘Borçlarına karşılık Gebze’yi satarlar’

‘Borçlarına karşılık Gebze’yi satarlar’

 MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediyesi’nin borçlarına karşılık Gebze’nin tapusunu bile TOKİ’ye satacaklarını söyleyerek,...

 

MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, Gebze Belediyesi’nin borçlarına karşılık Gebze’nin tapusunu bile TOKİ’ye satacaklarını söyleyerek, “Gebze belediyesi borçlarına karşılık eğitim alanlarını satıyor. Yakında Gebze’nin tapusunu da satarlarsa şaşmamak gerekir” dedi. 

‘AKP’NİN ESKİ TEŞKİLAT BAŞKANI PARTİMİZE KATILDI’

İlçe teşkilatında önceki akşam ilçe yönetim kurulu toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ülke ve bölge gündemiyle ilgili konularda açıklamalarda bulundu. Parti olarak ilde düzenledikleri bayramlaşma programında birlik ve bütünlük mesajlarının verildiğini ifade eden Taşdemir, “Teşkilat olarak içimizde olan sorunları kendi aramızda konuşarak çözdük. Partimize yakın bir zamanda büyük katılımlar oldu. AKP Arapçeşme eski teşkilat başkanı ve 40 kişilik ekibi partimize katıldı. İnsanlar artık AKP’nin gerçek yüzünü görüyorlar” şeklinde konuştu. 

 

KIŞLANIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İlçe teşkilatı olarak 16 Eylül’de istişare toplantısı gerçekleştireceklerini açıklayan Taşdemir, “İstişare toplantımızda partimize katılma kararı alan Fatih Kürşat Demir’in rozet töreni olacak. Partimize katılım her geçen gün artıyor” dedi. Gebze Topçu kışlasının Maliyeye olan borçlar nedeniyle TOKİ’ye satıldığının basına yansıdığını belirten Taşdemir, “Daha önce de belirttiğimiz üzere Gebze Kışlası kalkarsa eğer oraya Gebze Üniversitesi kurulmasını önermiştik. Hala aynı düşünce içerisindeyiz. Gebze’nin önemli alanları birilerinin menfaatleri doğrultusunda peş keş çekilemez. Gebze Kışlası alanın da neler olup bittiğinin de yakinen takipçisiyiz” şeklinde konuştu. 

 

BORÇLARINA KARŞILIK HER YERİ SATIYORLAR

 

Balçık köyünde 135 dönüm, Cephanelik alanında 200 dönüm, Muallim köyünde 57 dönüm, Yumrukayada 33 dönüm, toplamda 425 dönümlük arazi Belediyenin borçlarına istinaden Milli Emlak’a verildiğini belirten Taşdemir, “Allah muhafaza belediyenin borçları için yarın Gebze’yi top yekûn satma edişesine kapılmamak mümkün değil. Bu hazine arazileri Milli Emlak’a okul yapımında kullanılması şartı ile verildiği basına yansıdı, lakin edindiğimiz duyumlara göre bu araziler için hükümete yakın sanayiciler devreye girmiş ve çok sıkı kulis yapmaktalar. Bu alanlara yeni işletmeler kurmak sermayelerine sermaye katmak hevesindedirler. Bir kez daha ifade ediyoruz ki Gebze’nin ve Gebzelilerin menfaatlerini hiç kimse hiçbir kimseye peş keş çekemez” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.