Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Ailenize odaklanabilir, evinizde veya aile içinde düzeltmek, organize etmek istediğiniz...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Ailenize odaklanabilir, evinizde veya aile içinde düzeltmek, organize etmek istediğiniz konulara el atabilirsiniz. Taşınmak, yer değiştirmek, evinizde tamirat işleri ile uğraşmak için oldukça uygun.

Bunun yanı sıra kötü alışkanlık ve özelliklerinizden kurtulmak için de çalışmalar yapabilirsiniz. Ama bu hafta özellikle iletişim kazalarına karşı da dikkatli olmanızda yarar var. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de para, finans, bütçe konuları yaşamınızın sıkıntılı anları olabilecek. Para yüzünden gerilebilirsiniz. Ödemeler gelmeyebilir, para yüzünden tartışmalar yaşamaya açıksınız, dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bu hafta riskli yatırımlar için veya borç vermek ve almak için hiç uygun değil. Para yüzünden ne kendinizi ne de bir başkasını kırın. Bu konularda her türlü fikre ve desteğe açık olun. Gereksiz yere insanlara acıyıp para kaybetmeyin ve kandırılmayın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.