Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

Boğa Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile kariyer, statü, prestij, iş konuları...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulma ile kariyer, statü, prestij, iş konuları hayatınızın odak noktası haline gelecektir. Bu alanda sıra dışı, daha önce görmediğiniz, denemediğiniz deneyimler yaşayabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz.

İş konusunda önemli bir organizasyona dahil olabilir veya bir proje içinde olmanız gerekebilir, teklifi gelebilir. Her şekilde bu size prestij katacak bir gelişme olacaktır. Bu tutulma ile sizlere yeni iş kapıları açılabilir, tekliflerle karşılaşabilirsiniz. Yaptığınız işte teknolojiyi, dijital pazarlamayı daha aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. Dijital bağlantılı işlerle daha fazla haşır neşir olmanız gerekebilir. Bu sizin pek de beklediğiniz, umduğunuz tarzda bir kariyer gelişmesi olmayacaktır. Kariyer konusunda sürprizlere hazır olun! Emin olun ve kendinizi daha özgür hissetmenize neden olacak gelişmeleri bekleyin.

Bu hafta Venüs/Neptün arasında uyumlu bir etkileşim olacak. Dostlarınızdan birileri size duygusal anlamda açılabilir veya arkadaşlarınız sizin için çöpçatanlık yapabilirler. Arkadaşlarınızla birlikte bu hafta sanatsal bir takım aktivitelere katılabilirsiniz. İhtiyacınız olan her konuda dostlarınızdan harika destek ve yardım görebilirsiniz. onlarla birlikte tatil planları da yapabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile finansal konularda sorumluluklarınız artması, maddi konularda kalıcı adımlar atmak için uygun bir hafta. Borç almak, kredi çekmek, burs, prim gibi konularla ilgili kalıcı işler yapmak, borçlarınızı taksitlendirmek, düzene sokmak için güzel gelişmelerde söz konusu olabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.