Boğa Burcu 2017 Genel

Boğa Burcu 2017 Genel

 Su Karakuş Astroloji YorumuSONBAHARDA SENİN AŞKIN BAŞKADIRLafı uzatmayacağım ve direk yazacağım: Nisan da ayrılık çanları çalacak seviyorsan...

 

Su Karakuş Astroloji Yorumu

SONBAHARDA SENİN AŞKIN BAŞKADIR

Lafı uzatmayacağım ve direk yazacağım: Nisan da ayrılık çanları çalacak seviyorsan ayrılma! Hislerin seni yanıltacak, sonrası pişmanlık olabilir. 

“Yok ben çok düşündüm, artık katlanamıyorum” diyorsan da arkana bile bakma! Yöneticin Venüs geri gidecek. Ee haliyle duyguların geri çekilecek. Saf mantık ve sen baş başa kaldığınızda dünya gözüne pembe görünmeyecek. Bu da demektir ki  o anda ayrılırsan canın yanmayacak. Ya sonra?

“Ben yalnızım keşke aşk olsa” diyorsan bundan sonrasını dikkatle oku: Nisan ayını pas geç. Yeni bir aşka başlama. Eski sevgilin dönsün istiyorsan Nisan da bir adım at. Hala yaşanacaklar varsa mutlaka yaklaşacak. Ama yeterince sakin ve yavaş olmalısın. Özellikle Haziranda çekiciliğinle göz dolduracaksın. Kendi kendini de çok beğeneceksin. Bu pozitif enerjiyle bir başkasının seni beğenmemesi mümkün mü? Eski sevgiliyle yakınlaşmayı veya yeni bir aşkı en iyisi Haziran’a bırak. Isınan bedenin ve yükselen hormonların güzel bir yemek sonrası hissedilen mutluluğu hatırlatacak. Bir sır vereyim. 19 Haziran civarında aniden aşık olabilirsin. Seni bile şaşırtacak bir karşılaşma ya da tanışma yaşayacaksın. Jüpiter-Uranüs üçgen açısının tadını çıkar.

Temmuz başında çekiciliğinle hala dillere destan olacaksın. Mütevaziliğinden vazgeçme. Hata yaparsın.

Hala yalnızsan 6 Eylülden itibaren ciddi ciddi aşkı düşüneceksin. Düşünce gücünle de aşkı kendine çekeceksin. Özellikle 11 Eylül’den itibaren  hevesle ve istekle beklediğin aşkını kırma! Eleştirinin dozunu kaçırma. Onu korumak ve geliştirmek için eleştirdiğini bilmeli. En yumuşak ses tonunla anlat. Belki de sen hatalısındır  O doğrudur. Eleştirilerinden emin olma. 

20 Eylül'den itibaren artık sırılsıklam aşık hissedeceksin. Mümkünse evet demek veya ilişkinin adını koymak için 20 Eylül’ü bekle. Aşk alanında yeniay doğacak. Yeni bir ilişkiye başlamak için yeniaydan daha iyisi Güneş tutulmasıdır ama tutulma için uzun yıllar beklemen gerekir. En iyisi 2017 sonbaharını kaçırma. 

SENİN EKNOMİK KRİZ NE ZAMAN BİTER?

Hayal kırıklıkları, engeller falan yaşıyorsun ya, gelmesi gereken ama sana ulaşmayan paraların önündeki engelin nedeni Satürn. Ne zaman bitecek, ne zaman kurtulurum diyorsan 20 Aralık 2017’den itibaren rahatsın. Koskoca 1 yıl var diye söylendiğini duyuyorum. Haklısın ama bir detay var: süreç bittiğinde paraya ulaşmak için 1 yıl boyunca yapman gerekenler var. İşte listen:

-Para biriktirmeyi öğren.

-Ekstra gelirin olmadığında azla yetinmeyi öğren.

-Hak ettiğinin altında düşük ücretlerle çalışmaya razı ol.

-Başkalarından yardım alamadığında ne yapman gerektiğini düşün ve bul.

-Gerekirse limon satarım diyenlerden ol.

-Kredi ödemeleriyle ve borçla yaşamak konusunda deneyim kazan. 

-Yukarıdakilerden en az birini başar.

Başar ki Satürn sana minik bir hediye hazırladı yıl sonunda hediyeyi almayı garantile. Yukarıdakileri hakkıyla yaparsan sonraki 29 yıl boyunca rahat edeceksin unutma!

25 Mayıs(+/- 5 gün) da bir iş teklifi alacaksın veya iş başvurun kabul edilecek, bir ihtimal de ilk maaşını alacaksın. Sözleşme yapmanda sakınca yok.  Yeter ki fırsatı kaçırma. 

19 Ekim ( +/-5 gün) de bir başka teklif alacaksın. İşini yenilemek isteyeceksin. Her şey güllük gülistanlık. Yakınlarında destekleyecek. Yürümekten korkma.

2017’DE YAPMAN GEREKEN 3 ŞEY ÖNEMLİ ŞEY.

-Satürn’ün dersini iyi öğren. Gelecek 29 yıl boyunca işine çok yarayacak. ( bknz : üstteki satırlar)

-Uranüs 2018’de burcuna geçecek ve çok değişeceksin. 2017’yi geçiş yılın olarak kabul et.

-Venüs gerilemesi Mart ve Nisan aylarında seni çok yoracak etkilerini ve nasıl tolere edeceğini öğren. (bknz: üstteki satırlar)

Instagram & twitter & facebook: sukarakus​

www.sukarakus.com

 

 

 

“Kaynak : Trendus”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.