BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

Bu hafta çalışma arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle iletişimlerinizde geçecek sorunlu durumlara karşı tedbirli olmalısınız. Sizden her zamanki sabrınızı...

Bu hafta çalışma arkadaşlarınız ve yakın çevrenizle iletişimlerinizde geçecek sorunlu durumlara karşı tedbirli olmalısınız. Sizden her zamanki sabrınızı göstermeniz bekleniyor olsa da bu sefer pek mümkün olmayabilir. Arkanızdan oluşan bu tarz söylemlere karşı dikkatli olmanızda fayda var. Haklıyken haksız duruma düşmemek için gereksiz konuşmalardan ve suçlayıcı bir yaklaşım tarzından uzak durmalısınız Eğitim hayatınızla ilgili yarım kalan ve tamamlanması gereken konulara karşı da ekstra gayretli olmanızda fayda var. Hafta ortasından itibaren aşk ve ilişkilerde önemli iletişim ve konuşmalar gündem oluşturacak. Bekâr Boğalar, bu günlerde yakın çevre ve sosyal medya aracılığı ile önemli tanışmalar yaşayabilirler.

İlişkisi olan Boğalar ise bazı sorunlar yaşıyorlarsa bunları eşleri ve partnerleriyle uzlaşma çerçevesinde halledebilecek fırsatları yanlarında bulabilirler. Ortaklık ilgilendiren projelerinizde takım arkadaşlarınızla, beklentilerinizi ve hedeflerinizi karşılayacak görüşmeler yapabilirsiniz. Bu günlerde iş bitirici yönünüz oldukça göz dolduracak. Finansal ilişkilerinizde gözü kara davranışlar sergilemekten kaçının. 11 Ocak'ta Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesiyle maddi beklentilerinizde önemli girişimler yapacak ve görüşmelerinizi gereken kişilerle tamamlayacaksınız. Ticari ve eğitim projelerinizde, güçlü dostlarla işbirliği içinde görüşmelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Haftanın Mottosu:

Kim başkalarını yenmek istiyorsa önce kendini yenmelidir, kim başkaları hakkında hüküm vermek istiyorsa önce kendi hakkında hüküm vermelidir. Kim başkasını tanımak istiyorsa önce kendini tanımalıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.