BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

Haftaya ikili ilişkileriniz ve partnerinizle olan iletişimleriniz gündeminizde olarak başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde ego sorunları yaşayabilirsiniz....

Haftaya ikili ilişkileriniz ve partnerinizle olan iletişimleriniz gündeminizde olarak başlayacaksınız. İkili ilişkilerinizde ego sorunları yaşayabilirsiniz. Anlaşmazlıklarınızı sürdürmeye ve kutuplaşmaya devam ederseniz sorunlar daha farklı bir noktaya varabilir. Üzerinize kıskançlık çekebileceğiniz gibi yanlış anlaşılmalara da sebebiyet verebilirsiniz.

13 Kasım tarihinde aşk ve flörtler adına heyecanlı gelişmelerle ve sizi mutlu edecek adımlarla karşılaşabilirsiniz. Eş veya partnerle anlaşmazlık içeren tüm sorunlar sevgiyle ve romantik adımlarla çözümlenebilir.16 Kasım tarihine kadar ilişkilerle ilgili yapıcı ve olumlu etkiler devrede olacak.

Venüs’ün hafta boyunca yedinci evinizde olması sizi daha tutkulu ve eşinize karşı daha baskıcı yapabilir, temkinli olmalısınız. Kariyerde hafta boyunca birebir ilişkilere dikkat etmelisiniz. Önemli görüşmelerinizi ve projelerinizi 13 Kasım tarihine almanız sizi bu anlamda daha başarılı ve iş bitirici kılabilir.

Haftanın Mottosu:

“Bir işteki verimliliği dönüştürmenin zorunlu ve en pratik ilk adımı, orada çalışan insanların korkularını yıkmaktır.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.