BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

BOĞA 21 Nisan - 20 Mayıs

Haftaya başlarken maddi kazanımlarınızda meydana gelen belirsizlikler sizleri yorabilir. Yanlışlıkla ve dalgınlıkla yapılan hatalar maddi giderlerinizi...

Haftaya başlarken maddi kazanımlarınızda meydana gelen belirsizlikler sizleri yorabilir. Yanlışlıkla ve dalgınlıkla yapılan hatalar maddi giderlerinizi arttırabilir. Bu anlamda temkinli olmanız gerekli. Maddi projelerinizin girişimlerini ise hafta başında yapmamalısınız. Bazı kararlar ve söylemler havada kalabilir.

7-8 Kasım haftanın en mutlu günleri. İletişimin gücünü göreceksiniz. Öğrendikleriniz duygusal anlamda sizleri tatmin ederken aynı zamanda duygusal güvence ihtiyacınızı da karşılayacaktır. Yakın çevrenizle oluşturduğunuz güçlü diyaloglar geçmiş bağlarınızı daha da güçlendirecektir. İlişkisi olmayan Boğaların ise önemli tanışmaları bu günlerde oluşabilir.

9-10 Kasım tarihlerinde aileniz ve evinize dair bazı detaylar sizleri daha da meşgul edecektir. Evinize dair bazı finansal giderler gündeminizde olabilir. Hafta sonu aşk ve ilişkiler bakımından yoğun gündem başlıkları hayatınızı meşgul edecektir. İlişkinizin gidişatına yönelik ilişkinizle ilgili netlikler kazanabilirsiniz.

HAFTANIN MOTTOSU:

Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanattır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.