Bizleri birbirimize bağlayan vatan sevgisi

Bizleri birbirimize bağlayan vatan sevgisi

Gebze EYT Derneği’nin dayanışma gecesinde İdlib şehitlerinden ötürü program değişti. Genel Başkan Gönül Boran Özüpak, “Bizleri birbirimize bağlayan vatan, millet, bayrak sevgisi” dedi

Gebze Emeklilikte Yaşa Takılanlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin dayanışma, birliktelik ve tanıtım gecesi, İdlib şehitlerine adandı. Zümrüt Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte daha önce programlanan müzik ve eğlence bölümü, tamamen kaldırıldı. İlyasbey Camii imam hatibi Mustafa Duran ve Tatlıkuyu Merkez Camii müezzin kayyımı Erdi Bircan tarafından okunan Kuran-ı Kerim, ilahi ve kasidelerin ardından Gebze EYT Başkanı Nuh Erdoğan Erdoğan kısa bir açış konuşması yaptı. EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak da konuşmasını tamamen şehitlerimize ve ülkenin bütünlüğüne ayırdı.

YOĞUN İLGİ

Etkinliğe İYİ Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, CHP Gebze Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, Yeniden Refah Partisi Çayırova İlçe Başkanvekili Yaşar Kaygusuz; CHP Gebze İlçe eski Başkanı Musa Yılmaz ve eski ilçe sekreteri İsmail Çiçek, CHP’nin son kongresinde ilçe başkanlığına aday olan Serdar Tüze ve Sait Aydın, Gebze Kent Politikaları Derneği kurucu başkanı Ali Fuat Bilir ile birlikte partilerin yöneticileri, EYT Genel Merkez yöneticileri ile Kocaeli Şubesi yönetimi, dernek üyeleri ve aileleri katıldı.   

ÜLKEMİZ GİBİYİZ!

EYT Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak konuşmasında sözlerine, “Nasılsınız diye sormuş olsam herhalde içimiz kan ağlayarak, ülkemiz gibiyiz diyecekseniz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun diyoruz” dedi. Özüpak ayrıca özetle şunları kaydetti:

BİRBİRİMİZİ SEVMELİYİZ

“Art arda dizili bayraklara bürünmüş, hayatlarının baharı söndürülmüş, kefenlerine kan bulaştırılmış çocuklarımız cennet bahçelerine uğurlandılar.

Bir kum ve çakıl düşünün, elle çok kolay dağılır. Ama o kum ve çakılı, çimento ile yoğurursak ortaya bir beton çıkacak. Onu elle yıkmak, dağıtmak hiç kolay olmayacak. Kum ve çakılı birleştiren de çimentodur. Bizleri, milyonlarca vatandaşı birbirimize bağlayan, kenetleyen vatan, millet ve bayrak sevgisidir. Bu duygularla gelişen kardeşliğimizin sağlam ve kalıcı olması için birbirimizi sevmemiz gerekiyor. Canlarını feda eden şehitlerimizi unutmamamız gerekiyor.

YAŞASIN EYT KARDEŞLİĞİ

Milletimizin, birlik ve beraberliğimizle devletimizde kuvvet bulacaktır. Yüce rabbim ülkemize zarar vermek isteyenlere fırsat vermesin. Devletimize milletimize, askerimize zeval vermesin. Milletimize sabır eylesin. Milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Hepimizin kardeşlik içinde birlik beraberlik ve duyarlılığımızı korumamız gerekiyor. Yaşasın EYT kardeşliği diyorum.” (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.