Bizimkiler iyi başladı

Bizimkiler iyi başladı

Kocaeli’ni Mersin’de düzenlenen Türkiye finallerinde temsil eden 19 Mayıs Spor Kulübü midi kız ve İzmit Yahyakaptan küçük erkek voleybol takımları ilk maçlarını önceki gün oynadı.

19 Mayıs SK Batman Petrol karşısında etkili bir oyun sergiledi. Fatih Dişli’nin talebeleri salondan 25-17,25-20 ve 25-22’lik setlerle 3-0 galip ayrılarak açılışı mutlu yaptı. Temsilcimiz ikinci maçını İzmir şampiyonu Forza ile oynayacaktı. Gruptaki son maç ise bugün saat 17.00’de Ankara Karayolları ile. 19 Mayıs SK midi kız voleybol takımı 4 takımlı grupta ilk 2’ye girerse adını son 16 turuna yazdıracak.

 

DİŞLİ İLE SUBAŞI MUTLU

Besim Subaşı yönetimindeki İzmit Yahyakaptan küçük erkek takımı ise ilk maçında İstanbul MVP ekibini zorlanmadan 3-0 ile geçti ve daha ilk maçtan rakiplerine gözdağı verdi. Kız ve erkeklerde 32 takımın boy gösterdiği Mersin’deki Türkiye finalleri Salı günü sonuçlanacak. 19 Mayıs SK teknik sorumlusu Fatih Dişli ile İzmit Yahyakaptanspor teknik sorumlusu Besim Subaşı finallere galibiyetle başlamadın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, hedeflerinin iyi bir Türkiye derecesi yapmak olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.