Bizim siyasetimiz Kocaelispor’dur

Bizim siyasetimiz Kocaelispor’dur

Kocaelispor’un halkın takımı olduğunu ifade eden Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun,” Kocaelispor siyaset üstüdür. Bizim davamız Kocaelispor’un iyi olmasıdır “ şeklinde konuştu.

BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Hodri Meydan Taraftarlar Derneği Başkanı Ferhat Uzun, bu sezon tribünde çıraklık döneminin geride kaldığını, yeni sezonda kalfalık, Süper Lig’de ise ustalık döneminin yaşanacağını ifade etti. Tribüne hizmet eden eski dernek başkanlarına ve taraftarlara teşekkür eden Uzun,” Türkiye’nin en iyi taraftarı biziz. Hodri Meydan geniş bir ailedir. 40 üniversitemizde örgütlendik, tribün bünyemizde aile oluşumumuz, Körfezin Sultanları ve semt temsilcileri var. Yeni nesil çok iyi geliyor. Bu sezon 100 puan üzerinden tribünlere 80 puan veriyorum, 20 puanda eksiklerimiz var. Ama Kocaelispor’a gösterdiği performans nedeniyle 100 puan veriyorum. En iyi tribün performansımızı Karşıyaka maçında verdik. Taraftar ve tribün profilimiz değişti. Küfürü tribünlerden uzaklaştırdık. Ailelerimize kapımızı açtık. Deplasmanlarda kavgayı ve şiddeti bıraktık. Eski tüfekleri yeni sezonda maratona bekliyoruz” dedi.

HALKIN TAKIMIYIZ

Yeni sezonda deplasman maçlarında siyah iç sahada ise yeşil giyineceklerini dile getiren Hodri Meydan Grubu Başkanı Ferhat Uzun,”  Bizim davamız Kocaelispor’un iyi olmasıdır.Kocaelispor siyaset üstüdür. Siyaset yapmak isteyenleri hem sosyal medyadan hem tribünde hem de sokakta engel olmaya çalışıyoruz.  AK Parti binasına Kocaelispor bayrağı asılması bizi mutlu etti. Yarın  CHP,  MHP

 ve İYİ partide asabilir. Hodri Meydan’ın içinde her kesimden insan var. Bizimde bir duruşumuz var, bizim siyasetimiz Kocaelispor’dur. Kocaelispor halkın takımıdır. Şehrin bütün dinamikleri bu sezon takıma sahip çıkıyor. Ben başta Tahir başkana ve diğer başkanlara teşekkür ediyorum. Hiçbir kimseden beklentimiz yok. Biz sadece camiaya hizmet ediyoruz. Hodri Meydan Başkanlığını layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu bir bayrak yarışı, bizden sonra gelen nesil çıtayı yükseltecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.