Bizim kızlar şov yaptı

Bizim kızlar şov yaptı

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Takımı deplasmanda rakibi Kireçburnuspor’u 5-0 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Takımı, ligin 4. Haftasında Kireçburnuspor ile deplasmanda karşılaştı. Rakibini 5-0’lık skorla yenen temsilcimiz maçta adeta şov yaptı. Alınan galibiyetle puanını 6’ya çıkaran temsilcimiz, 4. haftada oynanan karşılaşmalar arasında en çok gol atılan maça imzasını attı.

 

ERVA 2 MERVE 2 VE KÜBRA 1 GOL ATTI

Temsilcimizin yetenekli ve genç oyuncuları, Kireçburnuspor karşılaşmasında adeta şov yaptı. Maça çok hızlı başlayan temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Takımı 15. Dakikada penaltı kazandı. Topun başına geçen Kübra Deniz skoru 1-0’a getirdi. Temsilcimiz karşılaşmanın 25. dakikasın da Merve Şıkkibar, 30. dakikasın da Erva Karaovalı ve 38. dakikasın da yine Merve Şıkkibar’la golü buldu ve ilk yarıyı 4-0 önde kapadı. İkinci yarıda skorun vermiş olduğu rahatlıkla daha sakin futbol oynayan temsilcimiz 68. Dakika da Esra Karaovalı ile golü buldu ve karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.