Bizim kızlar kazandı

Bizim kızlar kazandı

TFF Kadınlar Futbol Süper Lig’inde mücadele eden temsilcimiz Kocaeli Kadın Futbol Kulübü, ligdeki ilk galibiyetini evinde oynadığı Hatayspor karşılaşması ile aldı. 3. Haftada galibiyetle tanışan temsilcimizdeki mutluluk görülmeye değerdi.

Kadınlar Süper Ligi’nde şehrimizi temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Takımı, evinde oynadığı Hatayspor karşılaşmasından 3-0 galip ayrıldı. Ligin 3. Haftasında ilk galibiyetini alan temsilcimiz 3 puanı 3 gol ile buldu. Maçın ilk dakikalarından itibaren harika bir futbol sergileyen temsilcimiz 90 dakika sonunda rakibine diz çöktürdü. Temsilcimizin gollerini 45. dakikada Erva Karaovalı, 72. dakikada Pelin Nur Çelebi ve 84. dakikada Mesude Alayont kaydetti. Güzel oyunu ile galibiyeti söküp alan temsilcimiz karşılaşma sonunda galibiyeti doyasıya kutladı.

 

MESUDE HARİKA OYNADI

Hasan Alemdaroğlu’nun öğrencileri 3. Haftada 3 puanı 3 gol ile aldı. Hatayspor’u evinde mağlup eden temsilcimizde tüm takım çok çaba gösterdi ve harika işler ortaya koydu. Temsilcimizin yetenekli Futbolcusu Mesude Alayont bu maçta çok iyi işler çıkarttı. Takımına tek golle katkı sağlayan Mesude, orta sahanın çok az ilerisinden attığı harika şut ile takımının üçüncü golünü kaydetti. Maç sırasında 3 kez direği isabet ettiren Mesude sonunda istediği golü ağlara yollamış oldu.

 

kizlar-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.