“Bizim işimiz kapının  köpekleri ile değil”

“Bizim işimiz kapının köpekleri ile değil”

Saadet Partisi Dilovası Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir Dilovası Belediyesi çalışanını muhalefete ettiğini ifade ederek, “Bizim işimiz kapının köpekleri ile değil bizzat o kapının kendisiyledir” dedi.

Saadet Partisi (SP) Belediyesi Meclis Üyesi İnci Aydemir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerim fotoğrafta gördüğünüz yorumu bir belediye sendika baş temsilcisi, belediye başkanının yaptığı paylaşıma yapmıştır. Bizler 12 bin 500 oy almış muhalefetin temsilcileriyiz. Herhangi bir yanlış, eksik ya da noksan bir durum gördüğümüzde dile getirmemiz bizim üstümüze vazifedir. Bir süredir belediyemizin adının anıldığı yandaşa ve akrabaya verilen şişirilmiş faturalarla ilgili çalışmalar yapıyoruz.

DİLOVALININ BİR KURUŞUNUN DAHİ PEŞİNE DÜŞECEĞİZ

Bu yorumu yapan EDEPSİZ belediye çalışanı istiyor ki her şeyi bırakalım ve belediye birilerinin babasının bahçesine dönsün. Hayır! Asla ve asla yanlışı kabul etmeyeceğiz. Dilovalının bir kuruşunun dahi peşine düşeceğiz. Bu şekilde muhalefet yaptığımız için de hiç kimse bizi ‘itlik köpeklikle’ suçlayamaz. İtlik köpeklik birilerinin her dediğine itaat edip hiç sorgulamadan “emredersiniz” demektir. Bizim vergilerimizle belediyeden maaş alıp Dilovası’nın yarısını temsil eden meclis üyelerine hakaret etmek kimsenin haddine değil.

BELEDİYE BAŞKANI YORUMLARIMI SİLDİ

Herkes ettiği lafı ölçerek biçerek söylesin. Bizler belki şahsımız olarak buradayız ama aynı zamanda bu halkın temsilcileriyiz. Bunun gibi seviyesiz insanlara Pir Sultan Abdal’ın sözünü iade ediyoruz. ‘Bizim işimiz kapının köpekleri ile değil bizzat o kapının kendisiyledir.’ Ayrıca belediye başkanının bizim yaptığımız yorumları silmesi ve bizlere hakaret edilen yorumları tutması çok edepsizce bir davranıştır. Belediye başkanı paylaştığı faturaya, halktan gelen ‘görüntü net değil, gözükmüyor’ gibi masum bir yoruma bile tahammül edemiyor.

ASLA VAZGEÇMEYECEĞİZ

Değerli Dilovalılar, bu düşmanca ve ahlaksızca tutumu sizlerin vicdanına bırakıyorum. Sizler için koşturmaktan, direnmekten asla vazgeçmeyeceğiz. Bizler bu hakaret ve küfürlere sırf sizler için mücadele ettiğimizden dolayı maruz kalıyoruz. Sizlerin de bu ve bunun gibi insanlara en iyi cevabı vereceğinizi biliyorum. Belediye başkanı ve bu yorumu yapan kişiye de ‘yazıklar olsun’ diyorum” dedi.

gorsel-002.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.