Bizi izlemeye devam edin; ŞİMDİ SULTANORHANSPOR ZAMANI

Bizi izlemeye devam edin; ŞİMDİ SULTANORHANSPOR ZAMANI

Sultanorhanspor Altınova’dan sonra Hereke Yıldız’ı da devirdi Profesyonel düşünen bir yönetim, küçük detaylara verilen maksimum önem! Kendi...

Sultanorhanspor Altınova’dan sonra Hereke Yıldız’ı da devirdi

 

Profesyonel düşünen bir yönetim, küçük detaylara verilen maksimum önem! Kendi işine bakan, kimseyle diyaloğa girmeyen, heyecanlı, futbol hastası bir anlayış… Gebze Sultanorhanspor yönetimi bölge futbolunu heyecanlandıran, canlandıran bir takım kurdu. Yıldızlar topluluğu Sultanorhanspor takım olmayı başardığı gibi hazırlık maçlarında Bölgesel Amatör lig ekiplerini devirerek moral buldu. 

 

 

BİR YILDIZ DOĞUYOR!

 

Kartepe kampında Sultanorhanspor takım oldu. Altınova Belediyepsor’dan sonra bir başka BAL ligi takımı Hereke Yıldız Belediyespor’u da  deviren turuncu beyazlı ekip süper amatör ligin başlamasına az bir süre kala hazırım mesajı verdi. Coşku, tempo ve hücuma yönelik futboluyla izleyenleri heyecanlandıran Sultanorhanspor Bal ligi ekibi Hereke’yi 3 golle geçti.  Alınan sonuçlardan daha çok oynanan futbol, takım içi bütünlüğü ve yönetim desteği kampın en güzel karesiydi. 

 

TAKIM OLMUŞLAR

 

Kartepe Kampının son gününde  Bölgesel Amatör lig ekibi Hereke Yıldız Belediyespor’la karşılaşan Sultanorhanspor rakibini 3-2 yenerek sezon öncesinde hazır bir görüntü verdi. Bu karşılaşmada Sultanorhanspor’un yönetim kurulu tam kadro Kartepe’de yerini aldı. Yeni transferler Emre Efe ve kaleci Ceyhun’da bu maçta forma giydi.

Kartepe 4 nolu sahada karşılaştığı güçlü rakibi karşısında daha hazır ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü veren turuncu beyazlı ekip sadece saha içinde değil saha dışı iletişimiyle de örnek bir görüntü sergiledi.

 

 

 

Sultanorhanspor’un Kartepe Kampından Notlar

 

 

Hakan Kalıntaş Kafile Başkanlığı yaptı

Sultanorhanspor’un oluşumunda etkili olan isimlerden biri de Hakan Kalıntaş’tı.

Yıllardır Bölge futboluna ve Sultanorhanspor’a hizmet eden Hakan Kalıntaş bu sezon daha aktif bir grafik sergiliyor. Deneyimli futbol adamı takımın Kartepe’de kafile başkanlığını yaptı.

 

Yönetim tam kadro maçtaydı

Başarıya odaklanan, neredeyse Sultanorhanspor’la yatıp kalkan yöneticiler önceki gün Hereke Yıldızla oynanan maçta Kartepe’ye akın etti.Hazırlık maçını yönetim tam kadro izledi.

 

Sultanorhan Kartepe’de takım oldu

 

15 yeni transfere imza atan kadrosuna birbirini tanıyan, kendini ispat etmiş isimleri katan Sultanorhanspor Kartepe’de tam anlamıyla takım oldu. Kolej havasında olan turuncu beyazlı ekip başarıya odaklandı.

 

 

Yönetim’de sahaya indi

 

Sultanorhanspor’un – Hereke Yıldız’la yaptığı hazırlık maçının ardından yöneticiler sahaya inerek bir süre kendi aralarda futbol oynadılar.

 

Mehmet Yılmaz’dan yönetime mesaj!

 

Tecrübesi, futbol bilgisi ve sorunsuz kişiliği ile Sultanorhanspor’un en isabetli transferlerinden biri olan Mehmet Yılmaz(şifo) yönetime mesaj gönderdi.

Deneyimli futbolcu,” yönetim çok iyi niyetli ve futbolu gerçekten çok seviyorlar para konusunda sorun yaşamıyoruz. Başarı biz futbolcuların elinde, umarım bizden bekleneni veririz, yönetimimiz bunu hak ediyor”dedi

 

Futbolculara Seminer!

 

Kartepe kampının son akşamında Sultanorhanspor’lu  futbolculara yönelik bir seminer düzenlenerek futbolcuların saha içinde nasıl olması gerektiği anlatıldı.

 

 

Emre Efe moral buldu

Darıca Gençlerbirliği’nin flaş transferlerinden Emre Efe, Hereke ile yapılan hazırlık maçında takımının üstünlük golünü attı.

Deneyimli futbolcu kondisyon sorunu yaşasa da kalitesini gösterdi. 

 

Murat Ateş’e tam not!

 

Sultanorhanspor’un İzmit Belediyespor’dan transferi stoper Murat Ateş futboluyla beğeni topladı.

Başarılı stoper Hereke maçında sert, dengeli ve kendinden emin görüntüsüyle tam not aldı.

 

 

Rakip takıma da baklava ikram ettiler!

 

Futbolu seven, çevresiyle sıcak ve samimi diyaloglar kurmasıyla bilinen Sultanorhanspor yönetimi Hereke maçında yine örnek bir davranış sergiledi.

Yöneticiler kendi takımlarına baklava ikram ederken rakip takımı da unutmayarak futbol adına son derece özel ve güzel bir harekete imza attılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.