Bizi bizden iyi temsil edeceklere ihtiyaç var

Bizi bizden iyi temsil edeceklere ihtiyaç var

GTO eski Başkanvekili Mustafa Sinan Sungur bu dönemde Başkan Nail Çiler’in yanında. “Bizi bizden iyi temsil edeceklere ihtiyaç var” diyen Sungur, “Meclis veya yönetime aday mısınız?” sorusunu, “Başkan bilir. Kayıtsız şartsız destekçiyim” diye yanıtladı

 

2004 – 2012 yılları arasında Gebze Ticaret Odası Başkanvekilliği yapan, sektöründe ihracat şampiyonu,

gebze-ticaret-odasi-11.jpg

Gebze Güzeller OSB’deki Plastay Kimya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sinan Sungur, bu dönemde Nail Çiler’in destekçisi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 06 Ağustos’taki Bilişim Vadisi ziyaretinde yaşam öyküsünü dinlediği Sungur destek gerekçesini, “Bizi bizden iyi temsil edeceklere ihtiyaç var” diye izah etti. Sungur, “Meclis veya yönetime aday mısınız?” sorusunu, “Başkan bilir. Kayıtsız şartsız destekçiyim” diye yanıtladı. Sungur özetle şunları kaydetti:

BUNU NAİL BEY’DE GÖRÜYORUZ

gebze-ticaret-odasi-9.jpg

“Kocaeli, Türkiye’de sanayinin merkezi. Bu merkezin kalbi de Gebze ilçesi. 60 milyar dolarlık ihracat hacmi ve istihdam gücüyle üretimiyle her türlü coğrafyada söz sahibi bir ilçede sanayiciyiz.  Bizi bizden daha iyi temsil edecek insanlara ihtiyacımız var. Sanayicinin dertlerini anlayacak ve dinlendirecek insanlara ihtiyacımız var. Bunu Nail Bey de görüyoruz. Nail Çiler ticaretin de haricinde sanayicinin, halkın her kesiminin dinleyen dokunan, soran bir insan.

gebze-ticaret-odasi-18.jpg

Nail Çiler neredeyse yanında olacağız. Üyesi olduğum odada başkanımın beni benden iyi temsil etmesi lazım. Ben bunu maalesef Kocaeli Sanayi Odası’nda görmüyorum. Kocaeli basınında da ifade ettim. Yazık günahtır. Kişiyi değil kurumları konuşuyoruz.”

 

gebze-ticaret-odasi-20.jpgMustafa Sinan Sungur, Nail Çiler’in kızı Gözde Çiler ile.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.