‘BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

‘BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ’

 Pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Gebzespor son derece rahat. Stresten uzak bir şekilde Sapanca maçına hazırlanan mor menekşeler rakibini...

 

Pazar günü şampiyonluk maçına çıkacak olan Gebzespor son derece rahat. Stresten uzak bir şekilde Sapanca maçına hazırlanan mor menekşeler rakibini yenip 22 Nisan Pazar günü oynanacak 3.lige çıkma final maçını kazanarak 3.lige adınız yazdırmayı hedefliyor.

KONTROL ÖZGÜR VURUR’DA

Pazar günü şampiyonluk maçında Sapanca Gençlikspor ile karşılaşacak olan Gebzespor’da stres, panik yok. Kritik maç öncesi takımda hava 10 numara olurken, teknik direktör Özgür Vurur da öğrencilerinin stresini azaltarak karşılaşmaya daha rahat odaklanmalarını sağlıyor.

Bursa Zafer karşısında alınan yenilginin gerginliğini üzerinden atan Gebzespor, Pazar günkü Sapanca Gençlik maçına yüksek moralle hazırlanıyor. Dün saat 11.00’de yaptığı antrenmanla rakibine bilenen Menekşe’de tam bir bahar havası oluşurken, çalışmayı izleyen Başkan Yusuf Öztürk futbolculara verdiği pozitif enerjiyle moral ve motivasyonu en üst seviyeye çıkardı. Futbolculara hal hatır soran ve onlarla fotoğraf çektiren Başkan Öztürk, “Takımda hava çok güzel. Her şeyden önce inanmışlık var. Allah’ın izniyle Pazar günü bu iş bitecek. Gebzeliyim diyen herkesi şampiyonluk maçımıza bekliyoruz” dedi.

 

VURUR: CİDDİYETLE HAZIRLANIYORUZ

Hem fizik hem de mental olarak oyuncularını maça hazırlayan teknik direktör Özgür Vurur ise Pazar günü mutlu sona ulaşacaklarını ifade ediyor. Başarılı teknik adam, “Sapanca maçının önemi ortada. Konuşulacak fazla bir şey yok. Biz diğer maçlara olduğu gibi bu maça da ciddiyetle hazırlanıyoruz” dedi.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.