" Biz iktidara yürümüyoruz, koşuyoruz!"

" Biz iktidara yürümüyoruz, koşuyoruz!"

 Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz bu akşam partisinin Gebze İnönü mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı...

 

Cumhuriyet Halk Partisi Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz bu akşam partisinin Gebze İnönü mahallesinde düzenlenen mahalle toplantısına katıldı ve önemli açıklamalar yaptı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Aday adaylığı için ismi ağırlıkla geçen CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt'ün de hazır bulunduğu toplantıda İnönü sakinlerine hitaben konuşan Yılmaz, " Bize halk olarak göstermiş olduğunuz teveccüh için ayrıca teşekküre geleceğim. Yoğunluktan dolayı gelemedim. Bizim bir Gebzeli olarak İnönü mahallesine sadece bir hemşeri olarak değil, isminden dolayı da ayrı bir sevgimiz vardır. Bir şey söyleyeyim. Biz iktidara yürümüyoruz arkadaşlar, biz iktidara koşuyoruz. Bizim adaylığımızın açıklanması ve ilan edilmesi küçük resimdi, esas resim 30 Mart'ta Gebze'deki seçimleri almamızdan sonra olacaktır" dedi.

"VER O ZAMAN 2B HAKKINI!"

Gebze Belediyesi'nde yıllardır büroktat olarak çalışan ve bölgedeki belde belediyelerin kurucusu olarak da bilinen Yakup Yılmaz, Gebze Belediyesi sınırları içerisinde maruz kalınan 2B arazileri için de şunları söyledi: " Bakıyorum Gebze Belediye başkanı basına demeç vermiş: '2B'leri biz çözeriz' diye. Gebze'de toplam 7 mahallede bu sorun var. 2B'lerde mülkiyet sorunu bulunuyor. Söz değil icraat lazım çözün kardeşim madem bunu! Ama sizlerin de örgütlü olmanız lazım! Bu sorunun çözümünü biz yaparız! Çünkü biz sonradan belediyeci değil, kökten belediyeciyiz. Tapuları bizler veririz" dedi.

 

"BAŞKAN BİZE BAŞKA SİZE BAŞKA SÖYLÜYOR"

CHP Gebze Belediye Meclis Üyesi Cihangir Orhan da, bu akşam partisinin Gebze İnönü mahallesinde düzenlemiş olduğu halk toplantısında konuştu. Orhan, sadece kentsel Dönüşüm olayı ile ilgili değil, birçok bazı önemli konularda bir bilgi kirliliği olduğunu ifade ederek, bu konuda yetkililerin de ikilemli konuştuklarını iddia etti. Gebze Belediyesinin kıdemli ve tecrübeli CHP Meclis Üyesi Cihangir Orhan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i işaret ederek: " Bu hususlarda, hem Kentsel dönüşümde hem de 2B konusunda Belediye Başkanı ile gidip görüşüyoruz. Bize başka konuşuyor halka başka konuşuyor. Sorduğumuzda: 'Canım siyasettir bu diyo' dediğini iddia etti. Orhan'ın bu sözleri toplantı ortamında büyük yankı oluşturdu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.