Bıyık’tan yoğun mesai

Bıyık’tan yoğun mesai

Haftanın ilk gününe Yıldırım Beyazıt Cami’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazıyla başlayan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ardından Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katıldı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sabah namazı ile başlayan ve gece geç saatlere kadar süren yoğun mesaisine devam ediyor. Haftanın ilk gününe Yıldırım Beyazıt Cami’nde vatandaşlarla birlikte sabah namazıyla başlayan Başkan Muzaffer Bıyık, namazın ardından cami cemaatiyle birlikte çorba içip hasbihal etti. Vatandaşların sorun ve taleplerini de dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, her gün farklı bir mahallede sabah namazı programlarına devam edeceklerini söyledi.

 

TALEPLERİ NOT ALDI

Her pazartesi farklı bir okulda bayrak törenine katılma geleneğini de sürdüren Başkan Muzaffer Bıyık, sabah namazının ardından Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi’nde bayrak törenine katılarak öğrencilerle birlikte İstiklal Marşı’nı okuyup iyi dersler temennisinde bulundu. Okul müdürü ve öğretmenlerle de toplantıda bir araya gelen Başkan Muzaffer Bıyık, okul idarecileri ve öğretmenlerin taleplerini not alarak eğitime destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

 

biyik-2-013.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.