Bıyık “pandemi aşevi” için gıda desteği istedi

Bıyık “pandemi aşevi” için gıda desteği istedi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık pandemi sürecinde sadece dar gelirliler için yemek pişirilen, bir nevi “aşevi”ne dönüşen Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde kullanılmak üzere gıda desteği çağrısında bulundu

Darıca Belediye Meclisi’nde 2020 yılının son toplantısı biri gündeme alınmayan, diğeri gündem dışı iki çağrıya tanıklık etti. CHP Grubu’nun esnaf için maddi destek de içeren önergesinin görüşülmesi ret edilirken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık pandemi sürecinde sadece dar gelirliler için yemek pişirilen, bir nevi “aşevi”ne dönüşen Darıca Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde kullanılmak üzere gıda desteği çağrısında bulundu.

DARICALI’NIN MASKESİ DARICA’DA ÜRETİLİYOR

Başkan Bıyık ayrıca yine pandemi sürecinde vatandaşa ücretsiz dağıtmak üzere Darıca’daki tekstil atölyelerinde ürettirdikleri maskelere yönelik olarak bazı iş adamları ve hayırseverlerin, “3-5 bin maske de bizden olsun” diyerek destekte bulunduğunu belirtip teşekkürlerini iletti.

HÜKÜMET KONAĞI İÇİN

SOYLU’DAN SÖZ ALDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaptığı son görüşmede Darıca’da Hükümet Konağı yapımı için Bakan Soylu’dan söz aldıklarını belirten Başkan Bıyık böylece seçim beyannamesinde sözünü verdiği bir yatırım projesini hayata geçirmiş olacak.

NENE HATUN’A YENİ SPOR TESİSİ

Bıyık ayrıca Nene Hatun Mahallesi’ndeki spor tesislerinde Spor Toto desteğiyle yeni bir bina inşa edileceğini ancak inşaatın yapımı öncesi KASKF ile birlikte amatör spor kulüplerinden destek alacaklarını dile getirdi. Bıyık, “Darıca’yı gençliğe yakışır bir tesise kavuşturacağız” dedi.

GEÇMİŞ OLSUN…

Başkan Bıyık gündem maddelerine geçmeden önce Covid-19 tedavisi gören veya görmekte olan belediye meclisi, belediye bürokratları ve siyasiler erkanını isimleriyle hatırlatırken yerel seçimlerde rakibi olan CHP Darıca İlçe eski Başkanı Yakup Törk’ün de mikroba yakalandığını hatırlatıp tedavisi süren ve devam eden herkese geçmiş olsun dileklerini iletti. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.