Bıyık, Kızılay gönüllüleriyle buluştu

Bıyık, Kızılay gönüllüleriyle buluştu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kızılay Haftası dolayısıyla Türk Kızılayı Darıca Şubesi yönetimi ve Kızılay Gönüllülerini ağırladı.

Darıca konferans salonunda düzenlenen ‘Kızılay Gönüllüler Buluşması’na Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve eşi Havva Bıyık, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan ve çok sayıda Kızılay gönüllüsü katıldı. Etkinlikte açılış konuşmasını yapan Kızılay Darıca Şube Başkanı Kemal Solhan, kendilerini ağırlayan ve her zaman destek olan Darıca Belediyesi’ne teşekkür etti.

“KIZILAY İLE EL ELE ÇALIŞIYORUZ”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da ihtiyaç sahiplerinin her zaman yardımına koşan Kızılay gönüllülerine teşekkür ederek “Türk Kızılayı mazisi çok eskiye dayanan ve ülkemizin dört bir tarafında olduğu gibi gönül coğrafyamızda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olan bir kurum. Bizler de Darıca Belediyesi olarak Kızılay Darıca Şubesi ile birlikte el ele gönül gönüle vererek çalışmaktan mutluluk duyuyoruz. Kızılay’ımızın Darıca’daki fedakar gönüllülerine ve kıymetli başkan ile yöneticilerine iyilik için yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu. Darıca Kaymakamı Yüksel Kara da Türk Kızılay'ın gerek olağan gerekse olağanüstü dönemlerde hem Türkiye'de hem de dünyanın pek çok ülkesinde hizmetleri olduğunu belirterek Darıca’da bütün kurumlarla birlikte uyum içerisinde ihtiyaç sahipleri için çalıştıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.