Bıyık gençlerle “İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Bıyık gençlerle “İyi ki Varsın Eren” filmini izledi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izledi. Filmi çok beğendiğini söyleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Şehitlerimizle bir kez daha gurur duyduk” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya üzerinden çekilişle belirlenen 105 gençle birlikte Trabzon’da PKK’lı teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan “Kesişme: İyi ki Varsın Eren” filmini izledi. Filmi çok beğendiğini söyleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Şehitlerimizle bir kez daha gurur duyduk” dedi.

 

Gençlik Koridoru projesi kapsamında her fırsatta gençlerle bir araya gelen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık bu kez gençlerle sinema salonunda buluştu. Trabzon’un Maçka ilçesinde 11 Ağustos 2017’de teröristlerce şehit edilen Eren Bülbül ve Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in yaşam öyküsünü anlatan TRT ortak yapımı "Kesişme: İyi ki Varsın Eren" filmi, Eren Bülbül’ün doğum günü olan 1 Ocak’ta vizyona girmişti. İlk günden itibaren büyük gişe elde eden film için Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya üzerinden bir organizasyon düzenledi.

 

GENÇLERLE SİNEMADA BULUŞTU

Bu kapsamda sosyal medyada canlı yayında gerçekleşen çekilişi kazanan ve Darıca Belediyesi’nin çeşitli kurslarında eğitim gören kişilerden oluşan 105 genç ile Başkan Muzaffer Bıyık, sinemada buluştu. Gençler servis araçlarıyla sinemaya götürülürken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da filmi gençlerin arasında onlarla birlikte izledi. Filmi çok beğendiğini ve etkilendiğini söyleyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Filmi anlatmaya gerek yok yaşamak gerekiyor. Film her sahnesiyle çok güzeldi. Eren ile komutanımızın hikayesini izlerken duygulandık ve şehitlerimizle bir kez daha gurur duyduk. Bir kez daha Eren kardeşimiz ve Ferhat komutanımızla birlikte tüm şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Gençler de filmi çok beğendiklerini ifade ederek kendileriyle birlikte filmi izleyen Başkan Muzaffer Bıyık’a teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.