Bıyık esnaf toplantılarına devam ediyor

Bıyık esnaf toplantılarına devam ediyor

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta bir araya geldiği ve her gün ziyaret ettiği esnaf toplantılarına devam ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, her fırsatta bir araya geldiği ve her gün ziyaret ettiği esnaf toplantılarına devam ediyor. AK Gayrimenkul firması sahibi Adem Kara’nın ev sahipliğinde Gaffar Okkan Caddesi esnaflarıyla çay sohbetinde bir araya gelerek esnafların taleplerini doğrudan dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’yı birlikte yönettiklerini söyledi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar yapılan hizmetlerden bahseden Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’da yapılan yatırımlarla ilgili esnafları da bilgilendirdi.

 

ESNAFIMIZI DİNLİYORUZ

Esnafın yanında olduklarını kaydeden Darıca Belediye Başkan Muzaffer Bıyık, “Esnafımızın sorunlarına çözümler üretmek ve esnaflarımızın belediyemizden beklentilerini öğrenebilmek için esnaflarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bizler her zaman esnafımızın yanındayız. Kendilerinden gelen talepleri dinleyerek gerekli düzenlemeleri yapıyoruz. Sofralarını bizlerle paylaşan esnaflarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

BİZ DARICA AİLESİYİZ

‘Biz Darıca ailesiyiz ilçemizi birlikte yönetiyoruz’ diyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Hepimiz bir arada Darıca’da yaşıyoruz. Daha yaşanabilir ve iyi bir gelecek için, güzel bir Darıca için hepimiz el ele verip birlikte çalışacağız. Ben de esnaflıktan geliyorum. Esnaflar toplumun temel direğidir. Sizlerin görüş ve önerilerini önemsiyoruz. Hep birlikte ilçemiz için güzel çalışmalara imza atacağız” diye konuştu

 

VERDİĞİMİZ SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ

Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz diyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Darıca’mıza ve hemşerilerimize ne söz verdiysek yerine getirmek için çalışıyoruz. Çok şükür verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Darıcamızı geliştirecek ve kalkındıracak projelerimize hız kesmeden devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.