Bıyık bayrak törenine katıldı

Bıyık bayrak törenine katıldı

Muzaffer Bıyık, Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Başkan Bıyık, bayrak töreni öncesi yaptığı selamlama konuşmasında 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi ikinci yarısının hayırlı olmasını diledi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Murat Tevlim Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde bayrak törenine katıldı. Başkan Bıyık, bayrak töreni öncesi yaptığı selamlama konuşmasında 2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi ikinci yarısının hayırlı olmasını diledi.
Okul bahçesinde bayrak törenine katılan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ikinci döneme başlayan öğrencilere ilk ders öncesi eşlik etti. Başkan Bıyık, öğrencilere başarılar dileyerek “Darıca Belediyesi olarak eğitimi önemsiyoruz. Siz kıymetli gençlerimizin her zaman yanınızdayız. Sizlerin iyi yetişmesi geleceğimiz için çok önemli. Gelecekte bu ülkeyi sizler yöneteceksiniz. İyi yetişmiş, donanımlı gençlere ihtiyacımız var” diye konuştu.
Öğrencilerle sohbet eden ve iyi dersler dileyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bayrak töreninin ardından okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya geldi ikinci dönem için hayırlı olsun temennisinde bulundu. baskan-biyik-bayrak-torenine-katildi-(2).jpgbaskan-biyik-bayrak-torenine-katildi-(3).jpgbaskan-biyik-bayrak-torenine-katildi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.