Birlikten doğacak kuvveti  ihtiyaç sahiplerine aktarıyoruz

Birlikten doğacak kuvveti ihtiyaç sahiplerine aktarıyoruz

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube’de Başkan Orhan Kütük ilk döneminde üç yılı geride bıraktı, ikinci dönemi düşünüyor. Kütük, “Yönetim olarak birlikten doğacak gücü ihtiyaç sahiplerine aktarıyoruz” dedi

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 2 No’lu Şube’de ilk dönemini sürdüren Orhan Kütük başkanlığındaki yönetim Şube Başkan Yardımcısı A. Kürşad Türkcan, Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Çağrı Güney, Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Çelik, Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Çakır, Basın ve Dış İlişkilerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Kemal İlbey ile Mevzuat ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdülkerim Karyağdı’dan oluşuyor.

 

BULCA’NIN YERİNE KARYAĞDI

 

Şubenin 6’ncı olağan kongresi 2017 yılının kasım ayında gerçekleşmişti.  O kongrede yönetime girenlerden Tacettin Bulca’nın dönem içinde İzmit’e tayini çıktı. Yerine yedeklerden Abdülkerim Karyağdı girdi. 7’nci kongre 2021’in sonbaharında gerçekleşecek. Günümüz itibariyle şube başkanlığına bir dönem daha adaylığı düşünen Orhan Kütük’ün bu döneme dair değerlendirmesi şöyle:

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Bu görevi yaparken üyelerimizin özlük haklarının korunması, uğradıkları haksızlıklar noktasında yanlarında olmanın ötesinde, yaşadığımız çevre de bir fark yaratma düşüncesindeyim. Bu sebeple sosyal projelere destek, birlikten doğacak kuvveti ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak gibi çeşitli faaliyetlerde yürütmekteyiz. Yönetim kurulu üyelerimiz ile çalışmalarımız devam edecektir”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.