Birlik mesajı verdiler

Birlik mesajı verdiler

  Dilovası Belediye Başkan Adayı açıklamasının ardından aday gösterilmeyen Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ve 30 Mart’ta yapılacak...

 

 

Dilovası Belediye Başkan Adayı açıklamasının ardından aday gösterilmeyen Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar ve 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler de AKP’nin adayı olarak gösterilen Ali Toltar dün akşam saatlerinde İlçe teşkilatında bir araya geldiler. Bir hayli yoğun katılımla gerçekleşen görüşme de aday adayı Halit Yaşar ve AKP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar birlik beraberlik mesajı verdiler.

 

"BİZE AYRI GAYRI YAKIŞMAZ"

Aday açıklamasının ardından ilçe teşkilatında bir araya gelen eski Belediye Başkanı Halit Yaşar, burada partilere seslenerek,"Gün birlik günüdür ayrı gayrı yapmak bizlere yakışmaz, bizlere yakışan partimizi geçen dönem olduğu gibi bu dönem de açık ara önde kazanmasını sağlamaktır. Söz söyleme dönemi artık bitti. Başta ben ve ekibim bugünden sonra sahaya inerek tüm çalışmalara dâhil olacağız" dedi.

 

"GÜN BİRLİK ve BERABERLİK GÜNÜDÜR"

 

Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar'ın ardından konuşan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar yaptığı açıklamada, “2014 seçimlerinin şimdiden tüm halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu yarış bir bayrak ve hizmet yarışıdır. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bu yarışa devam edeceğiz ve bayrağı dalgalandıracağız. Adaletten, haktan, hukuktan ayrılmadan, ayrımcılık yapmadan ilçemizin eksiklerine ve halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda hizmet yapacağız. İnşallah hep beraber alnımızın akıyla seçimi kazanacağız” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.