BirGün Okur İnisiyatifi Taşçıer ve Aydın’ı ağırlıyor

BirGün Okur İnisiyatifi Taşçıer ve Aydın’ı ağırlıyor

BirGün Okur İnisiyatifi, İzmit’te okur buluşması gerçekleştirecek. Etkinliğe CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşçıer ve BirGün Genel Yayın Koordinatörü Yaşar Aydın katılacak

BirGün Okur İnisiyatifi, BirGün Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yaşar Aydın ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili PM Üyesi Gamze Taşçıer'in katılımıyla 14 Kasım Pazar günü Saat 17.00’de İzmit'te okur buluşması gerçekleştirecek.

Okurlar, BirGün Gazetesi Genel Yayın Koordinatörü Yaşar Aydın ve Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili PM Üyesi Gamze Taşçıer'in katılımıyla 14 Kasım Pazar günü Saat 17.00’de Cumhuriyet Parkı Aile Çay Bahçesi’nde gerçekleşecek olana BirGün Okur Buluşması’na tüm Kocaeli halkını davet etti.

"Memleketimizin üzerine çöken karanlık, tüm pislikleri açığa çıkarak dağılıyor. Cemaatlere, çetelere, mafyaya parsellenen imkanlar halkın sırtından geçinen bir avuç asalağın zenginlik içinde yaşaması içindi. Artık rüzgar tersine dönmekte" diyen BirGün okurları, "Fakat bu rüzgar neyi süpürecek, yerine ne koyulacak? Bu memleketin sahipsiz olmadığını; laik, özgür, demokratik bir ülkenin yeniden nasıl yaratılacağını konuşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.