“Bir yılda 144 fabrika kapandı”

“Bir yılda 144 fabrika kapandı”

 MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze’de bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. VekilmTürkkan Türkiye’nin ekonomisinin iyiye gitmediği...

 

MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan Gebze’de bulunan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. VekilmTürkkan Türkiye’nin ekonomisinin iyiye gitmediği ifade ederek, “1 yılda sadece Kocaeli’nde 144 fabrika kapandı. Bu fabrikaların kapanmasıyla 5 bin aile işsiz kaldı” dedi.

 

Dilaş Restaurant’ta dün Gebze’deki mahalle muhtarlıyla bir araya gelen MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’a MHP Gebze Belediye Başkan Adayı İbrahim Türkmen, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir ve MHP Gebze ilçe yöneticileri eşlik etti. Toplantıda bir konuşma yapan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, “Ekonomi iyiye gitmiyor. Üretim aşağıya düşüyor. Borç para isteyenler çoğalmış durumda. Bankalar artık kredi verme konusunda frene basmış durumdalar. Kocaeli gibi sanayisiyle ön plana çıkmış bir yerde bir yılda 144 fabrika kapandı. Bu rakamlar felaketin göstergesidir” dedi.

 

ÇEKİŞMENİN SONUCU EKONOMİK KRİZ

 

Hükümet-cemaat arasında yaşanan çekişmeye de değinen Türkkan, “Bu çekişmenin bir ayağı da cemaate ait bankaların batırılmasıdır. Bir bankanın batmasıyla birlikte bunu diğer bankaların batması takip eder. Böylece ortaya kimsenin altından kalkamayacağı bir ekonomik kriz ile sonuçlanır. Bindiler bir alamete gidiyoruz ancak hep birlikte kıyamete” şeklinde konuştu. Vekil Türkkan’ın konuşmasının ardından mahalle muhtarları mahallelerinde sorunlarla ilgili olarak görüş bildirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.