Bir TIR Parkı eksikti!

Bir TIR Parkı eksikti!

Gebze’de sanayi sitelerinde yaşanan trafik sıkışıklığı sorunu çözülmeden Hazine arazisinin kiraya verilmesiyle kurulan TIR Parkı çileyi arttırdı. Siteye giriş çıkışlarda yoğunluk tam güne yayıldı.

Gebze’nin trafik yoğunluğu bakımından en sorunlu bölgelerinden, Gebze Küçük Sanayi Sitesi ve Hasköy Sanayi Sitesi’nde çile azalmıyor, artmıyor. Bu bölgede Hazine’ye ait arazinin Gebze Belediyesi tarafından TIR Parkı olarak kiralanması ve parka giriş çıkışların 1180 Sokak üzerinden verilmesi sorunu kördüğüme çevirdi. Siteye giriş ve çıkışlarda sabah ve akşam saatlerinde yaşanan yoğunluk, tam güne yayıldı.

ÇÖZÜME YANAŞMADILAR

Hasköy Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı, aynı zamanda KBB ve Gebze Belediyeleri CHP Meclis Üyesi Halil İbrahim Başçiftçi bölgede yaşanan soruna dair ekim ayında belediye meclisine önerge verdiklerini ancak sorunun çözümüne yönelik hiçbir adımın atılmadığını belirtti. Sıkışıklığın giderilmesi için TIR Parkı’nın olduğu yere giriş ve çıkışın bir süre önce kullanıma kazandırılan ikinci çıkış yolunun olduğunu kaydeden Başçiftçi, “Konuyu Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne de, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’e de söyledim. Zinnur Büyükgöz bazı olayları, sorunları kaile almıyor” dedi.

Haber Merkezi  

 

manset-2-106.jpg

 

manset-3-067.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.