Bir tepki de Kocabay’dan
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ‘Gay’ sözünden ötürü bir tepki de Dilovası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kocabay’dan geldi
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir’e ‘Gay’ sözünden ötürü bir tepki de Dilovası İnsani Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kocabay’dan geldi. Kocabay açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
“07.12.2021 tarihinde Dilovası Belediye Aralık ayı Meclis toplantısında, Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir gurbetteki kardeşlerimize ağır itham ve hakaretlerde bulunmuştur. Ülkelerindeki ekonomik sıkıntılardan dolayı Ekmek parası için Gurbete giden Dilovalı ağabey ve kardeşlerimizin aileleri, ailemiz olduğu gibi emanetimizdir. ve bu emanete sahip çıkmak namus borcumuzdur.
Başta STK Başkanlığım bir yana bende Dilovası ilçesinin bir vatandaşıyım genciyim Her şeyden önce Allah'ın bir kuluyum haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.
Buradan Gurbetçi Ailelerimize selamlarımı sevgilerimi iletiyor. Belediye Başkanı Hamza Şayir'i ve bu olanlara Göz yumanları kınıyor bir an önce gerekli merciler tarafından gereğinin yapılmasını talep ediyorum.”
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.