Bir sigara grubuna daha zam geldi

Bir sigara grubuna daha zam geldi

Yeni yıla zamla giren sigara gruplarından birine daha zam geldi. Geçtiğimiz günler JTİ ve Philip Morris gruplarına yapılan zammın ardından BAT sigara grubunda da fiyatlar yükseldi. Zamla birlikte en pahalı sigara 65 TL olurken en ucuz sigara 50 TL olarak belirlendi. Güncel fiyatlar 5 Ocak'tan (bugün) itibaren geçerli olacak. İşte tüm zamlı sigara fiyatları...

Yeni yılın ilk haftasında zam haberleri art arda gelmeye devam ediyor. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya platformu X hesabından yaptığı paylaşım ile bir sigara grubuna daha zam geldiğini duyurdu. Geçtiğimiz günlerde JTİ ve Philips Morris sigara gruplarında yapılan fiyat artışlarının ardından BAT grubuna da zam geldi.
Dündar, zam haberini, "Bat sigara gurubuna da zam geldi" sözleriyle duyurdu. Zam ile BAT grubunda en pahalı sigara 65 TL'yi bulurken en ucuz sigara 50 TL oldu. Zamlı fiyatlar 5 Ocak'tan (bugün) itibaren geçerli olacak.

BAT GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI

bat-grubu.jpg

PHILIP MORRIS GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI
Zamlı fiyatları 4 Ocak tarihinden itibaren geçerli olan Philip Morris sigara grubunda en pahalı sigara 70 TL en ucuz sigara ise 54 TL olmuştu.

philips-morris.jpg

JTİ GRUBU ZAMLI SİGARA FİYATLARI
Zamlı fiyatları 2 Ocak tarihinden itibaren geçerli olan JTİ sigara grubunda en pahalı sigara 115 TL en ucuz sigara ise 50 TL olmuştu.

jti-grubu.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.