Bir motosiklete 5 kişi binmişlerdi!

Bir motosiklete 5 kişi binmişlerdi!

Körfez'de, hem kendi canlarını hem de diğer sürücü ve yayaların canlarını hiçe sayarak , bir motosiklete 5 kişi binip şov yapan gençler, olayın sosyal medya ve basında yer bulması sonrasında tespit edilerek haklarında işlem uygulandı.

Körfez'de çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenlere yok artık dedirtti. Trafiğin yoğun olarak işlediği ana caddeler üzerinde çekilen görüntülerde, 5 gencin tek bir motosiklete binerek yol aldığı görüldü. Hem kendi canlarını hem de trafikteki diğer vatandaşların canlarını hiçe sayarak şov yapan gençler, sosyal medyada izleyenler tarafından da büyük tepki topladı.

O ŞÜPHELİLER YAKALANDI

Olayın sosyal medya ve bazı basın yayın organlarında yer bulması sonrası görüntülerle ilgili çalışma başlatan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bahse konu adres ve çevresinde yapılan araştırmalarda olayı gerçekleştiren şüpheli şahısların motor sürücüsü Ö.A (19), motor üzerinde ise M.Y (19), F.Y.O (17), H.Ç(18), E.A (19) isimli kişiler olduğunu tespit etti. Olayla ilgili yakalanan şüpheliler “ Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan adli işlem başlattı. Ayrıca motosiklet sürücüsüne Karayolları Trafik Kanununa Muhalefet suçundan idari para cezası uygulandı. Sürücünün ehliyet ceza puanı sınır aşımına uğradığından ehliyetine de el konuldu.

Haber: Abbas ÇAKAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.