BİR MAÇTAN DAHA FAZLASI

BİR MAÇTAN DAHA FAZLASI

 Pazar günü sahasında Belediye Derincespor’la kader maçında karşılaşacak olan Çayırovaspor bu maça kilitlendi. Başkan Şevket Külte zorlu maçta...

 

Pazar günü sahasında Belediye Derincespor’la kader maçında karşılaşacak olan Çayırovaspor bu maça kilitlendi. Başkan Şevket Külte zorlu maçta futbolseverleri Çayırovaspor’a destek vermeye davet etti. Bu karşılaşmanın kendileri açısından il sıralaması için  kader niteliği taşıdığını kaydeden Külte, kazanmak zorunda olduğumuz bir maça çıkacağız. 12.adam desteğini arkamızda hissetmeliyiz. 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik aldık. Yenilgimiz yok. Rakip Belediye Derincespor’da kolay kaybetmeyen bir takım iyi maç olacak. Kazanan taraf umarım Çayırovaspor olur’ diye konuştu.

 

ÇAYIROVASPOR’U HIRS BASTI

Çayırovaspor, Derince mesaisine dün de devam etti. Kuştepe Stadı’nda saat 15.00’da başlayan idmanda futbolcular hırslı göründü. Yeşil-Siyahlı yöneticiler, Derincespor maçını kazanmaktan başka çarelerinin olmadığını söylerken, hesapların 3 puan üzerine yapıldığını kaydettiler. Teknik direktör Erol Çağlın da futbolcuların hırs düzeyinin memnun edici olduğunu söyledi.




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.