Bir haftada 4 işçi yaşamını kaybetti

Bir haftada 4 işçi yaşamını kaybetti

 Kocaeli'nde bir hafta içerisinde 4 işçi, iş cinayetinde hayatını kaybetti. Kocaeli’de İş cinayetleri artarak devam ediyor. ‘’İşçi kenti’’...

 

Kocaeli'nde bir hafta içerisinde 4 işçi, iş cinayetinde hayatını kaybetti. Kocaeli’de İş cinayetleri artarak devam ediyor.

 ‘’İşçi kenti’’ olarak bilinen Kocaeli'nde bir hafta içerisinde 4 işçi, iş cinayetinde hayatını kaybetti. Metal işçileri Nizamettin Önelge, Ramazan Kadıoğlu’nun ölümünün ardından inşaat işçisi Murat Kurt da çalıştığı inşaattan düşerek hayatını kaybetmişti. Dünde Kartepe'de bir fabrikanın çatı işini yapan 41 yaşındaki İbrahim Çalışkan, çalıştığı çatıdan düşerek hayatını kaybetti. Kartepe Arslanbey'de faaliyet gösteren bir firmanın çatı aktarma işini yapan 41 yaşındaki İbrahim Çalışkan çatıda çalıştığı sırada bir anda dengesini kaybederek 3 metre yükseklikten aşağı düştü. Ağır yaralanan Çalışkan için arkadaşları hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 
ÇOCUĞU BABASIZ KALDI

 

Ambulansta sağlık görevlileri tarafından müdahalede bulunulan Çalışkan hayatını kaybetti. Cenazesi Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz işçinin cenazesi yapılacak otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilecek. Evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenilen 41 yaşındaki İbrahim Çalışkan'ın cenazesinin yarın toprağa verileceği kaydedildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. Aslen Diyarbakırlı olan ve Kocaeli ’ye çalışmak için gelen 29 yaşında ki inşaat işçisi Murat Kurt 15 gün önce bir inşaatta sıva yaparken düşüp, ağır yaralanmıştı. İki hafta boyunca yoğun bakımda kalan genç işçi, yaşam mücadelesini kaybetti. Murat Kurt’un cenazesi, Kocaeli den memleketi Diyarbakır’a gönderildi. Kocaeli de bir hafta içerisinde kayıtlara geçen dört iş cinayeti gerçekleşti. Sıva yaparken inşaattan düşerek ölen Murat Kurt’un dışında 10 Kasım sabahı Nizamettin Önelge, 13 Kasım’da da Ramazan Kadıoğlu iş cinayetlerinde hayatlarını kaybetmişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.