BİR EFSANE ÇÖKÜYOR

BİR EFSANE ÇÖKÜYOR

Kocaelispor’unda hali de içler acısı. Kocaeli kentinin lokomotif kulübü Kocaelispor amatöre düşme endişesini derinden hissetmeye başladı. Özellikle...

Kocaelispor’unda hali de içler acısı. Kocaeli kentinin lokomotif kulübü Kocaelispor amatöre düşme endişesini derinden hissetmeye başladı. 

Özellikle 1990-2000 yılları arasında o dönemki adıyla Türkiye Birinci Ligi'nde fırtına gibi esen ve adı "Anadolu Efsanesi" olarak da anılan Kocaelispor'un hali içler acısı. Kişi başına düşen gelirle "Türkiye'nin en zengin kenti" unvanına sahip Kocaeli'nin futboldaki efsane temsilcisi takım, dün de kendi evinde 6-0 yenilerek, Türkiye 3. Ligi'nde 13 haftada sadece 2 galibiyetle son sırada, amatör kümeye düşmeme mücadelesi veriyor. 58 yıllık çınar olan Gebzespor’da geçen sezon Bölgesel Amatör lige düşmüştü.

 

 

SON MAÇTA DA 6-0 YENİLDİ

 

Şu anda Türkiye 3. ligi 3. Grupta mücadele veren Kocaelispor, transfer yapamadığı için gençlerden oluşan kadro ile sahaya çıkıyor. Bu sezon 13 maç oynayan Kocaelispor, dün de, yakında yıktırılıp yerine AVM yaptırılacak olan 37 yıllık İsmetpaşa Stadı'nda, bir avuç seyircisi önünde İstanbulspor A.Ş.'ye 6-0 gibi farklı skorla yenildi. 13 maçta sadece 2 galibiyet alıp 6 puan alabilen Kocaelispor şu anda ligin son sırasında ve yukarıdakilerle puan farkı da gittikçe açılıyor.

 

 

AMATÖRE DÜŞERSE BORÇLAR ESKİ YÖNETİCİLERE KALACAK

 

El atılmadığı takdirde amatör kümeye düşmesi kaçınılmaz   olan Kocaelispor'da, bu gerçekleştiği takdirde profesyonel ligden kalan borçlardan kurtulacak. Ancak, futbolcu, teknik adam, diğer personel, SSK ve Maliye'ye olan, 50 milyon TL'yi aştığı belirtilen borçlar da yasa gereği eski başkan ve yöneticilere kalacak.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.