Bir durağı daha parçaladılar!

Bir durağı daha parçaladılar!

Kocaeli’nde, son zamanlarda artan otobüs durağı, engeli ve yaşlı asansörleri ile çocuk parklarına zarar verme olayları devam ediyor.

Kocaeli'nde son zamanlarda otobüs durakları, engelli ve yaşlı asansörleri ile çocuk parkındaki çocuk oyun grupları kimliği belirsiz kişi yâda kişilerin saldırısına uğruyor. Kocaeli’nde, yaklaşık bir hafta içerisinde, her gün yüzlerce vatandaşın kullandığı otobüs duraklarından yaklaşık 10'una zarar verildi. Son 1 ay içerisinde 5'in üzerinde üst geçitte bulunan engelli ve yaşlı asansörü yine kimliği belirsiz kişi yâda kişilerin saldırısına uğradı.

 

TUZLA BUZ EDİLDİ

Geçtiğimiz hafta Karatepe’de bir çocuk parkındaki çocuk oyun grupları, yine kimliği belirsiz kişi yâda kişilerce ateşe verildi. Milletin parası ile yapılan kamu mallarına zarar veren kendini bilmez hainlerin son hedefi ise Kartepe Rahmiye Mahalles’inde bulunan otobüs durağı oldu. Otobüs durağının etrafında bulunan camlar, saldırgan veya saldırganlar tarafından tuzla buz edildi.  Vatandaşlar bu ve benzer olayı gerçekleştirenlerin tespit edilerek cezalandırılmasını istiyor.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.